Fulltime Financieel administratief medewerker (m/v)

Apex

Bladel
MBO
Vast
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving

De financieel adminstratief medewerker (m/v) ondersteunt in de dagelijkse financiele administratieve werkzaamheden van de Apex locaties in Nederland en het buitenland. Je zult je gaan bezighouden met de financiële registraties, de verwerking hiervan en de controles van bijbehorende boekingen. Hiervoor zal je schakelen met zowel collega’s van je eigen afdeling als met collega’s van andere afdelingen en met klanten van Apex.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een kandidaat met een MBO werk- en denkniveau en een relevante, afgeronde opleiding. Je hebt scherp oog voor details en een sterk cijfermatig inzicht. Je bent alert ingesteld en gaat ervoor om je werk in één keer goed te doen. Je hebt een pro-actieve houding en onderneemt actie zodra je op onduidelijkheden stuit. Vanwege het internationale karakter van onze organisatie is het van belang dat je over basisvaardigheden van de Engelse taal beschikt. Kennis van de Duitse taal is een pré

Aanbod

Als jouw vaardigheden passen in onze dynamische, snelgroeiende onderneming, dan bieden wij niet alleen een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook een zeer afwisselende baan, met uitzicht op een vast dienstverband, binnen een enthousiast team.

Aanvullende informatie

Wil je meer weten over Apex? Bezoek dan onze stand op de KempenTech-dagen in Hapert op 8 en 9 juni aanstaande!

Apex

Postbus 41,
5527ZG , Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden