Bladel
LBO / VMBO
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving

Het inpakken is de laatste handeling die we in onze fabriek uitvoeren. Bij Apex krijgen de walsen voor de drukwerkindustrie een nieuwe keramische laag. Deze keramische laag krijgt een high-tech bewerking waardoor de walsen de juiste hoeveelheid inkt in de drukmachines kan transporteren. Het gewicht en de omvang verschilt per wals. Hoewel de walsen soms zwaar, groot en stevig zijn moet er toch voorzichtig mee omgegaan worden. Er mag niets aan de wals beschadigen zodat de wals in perfecte staat bij de opdrachtgever aankomt. Dat maakt het inpakken dan ook belangrijk. De walsen moet goed in hun kisten worden gelegd zodat ze tijdens het transport ook niet beschadigen. Hiervoor hebben we allerlei technieken en materialen in huis waarmee je aan de slag gaat. Op het moment dat je het inpakken onder de knie hebt kunnen we je werk uitbreiden met extra controle-taken en afwerkingsbehandelingen.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we een kandidaat die serieus en zorgvuldig werkt. Daarnaast ben je kritisch over je eigen werk. Je beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel waardoor de walsen puntgaaf bij de opdrachtgevers aankomen!
Aanbod
Als jouw vaardigheden passen in onze dynamische, snelgroeiende onderneming, dan bieden wij niet alleen een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook een zeer afwisselende baan binnen een enthousiast team met goede doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je collega's je goed inwerken.
Aanvullende informatie

Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.

Apex

Postbus 41,
5527ZG , Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden