Fulltime productie-/cleanroommedewerker (2 ploegen)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oirschot
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij nauwkeurig, leergierig en fysiek in goede gesteldheid? Ben jij bereidt om in 2 ploegen te werken en ben je op zoek naar een baan in de productie? Lees dan direct verder en solliciteer op deze vacature!Het bedrijf is gespecialiseerd in het nabehandelen, cleanen, verpakken en monteren van diverse producten. Dit gemoedelijk bedrijf is op zoek naar een fulltime productie-/cleanroommedewerker in 2 ploegen.


Functieomschrijving

Als fulltime productie-/cleanroommedewerker (2 ploegen) ben je verantwoordelijk voor het nabehandelen, verpakken en monteren van diverse producten. Bij de nabehandeling worden de producten op een specialistische wijze gereinigd. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het draaiende houden van deze lijn. Je stelt een bepaald programma in, plaatst producten in de juiste bak, haalt deze er aan het einde van het gedraaide programma uit en verwijdert waar nodig restanten met een speciale drukspuit. Naast de werkzaamheden aan de machine, zal je ook de producten gaan afmonteren. Daarbij ondersteun je indien nodig je collega's op de inpakafdeling.


Functie-eisen

Wat wij vragen:  • Flexibele instelling betreft werktijden, daar je komt te werken in de avondploeg;
  • Je bent nauwkeurig, leergierig en fysiek in goede gesteldheid;
  • Je bent collegiaal en kan goed zelfstandig werken;
  • Bij voorkeur heb je enige relevante ervaring als productiemedewerker in de metaalindustrie.

Aanbod

Als fulltime productie-/cleanroommedewerker (2 ploegen) ben je werkzaam binnen een gemoedelijk bedrijf met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je salaris is volgens de cao metaal & techniek en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarbovenop komt nog een ploegentoeslag. Kortom een goed salaris.Ben jij de fulltime productie-/cleanroommedewerker (2 ploegen) die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Theun: 0497-845793 of theun@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden