referentie nummer: WRKN009711

Gastvrouw bij een ouderinitiatief

Lunet zorg

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
7-7 Uur
088-5515345
Bedrijfsprofiel
"Goed leven met een zachte g":
Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.550 professionals en 1.150 vrijwilligers voor hen klaar. Op bijna 100 locaties of in de eigen/ouderlijke woning in de regio Zuidoost-Brabant.

Samen werken aan een goed leven:
Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Een goed leven lijkt heel gewoon, maar dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Mensen met een beperking -fysiek, mentaal, sociaal- hebben het vaak moeilijker om zich staande te houden in deze snel veranderende wereld. Zij hebben hulp nodig om goed te leven.

Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor deze mensen. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Dit doen we voor alle leeftijden en waar en wanneer dat nodig is. Van een paar uur per maand tot 24 uur per dag.
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een GASTVROUW bij het ouderinitiatief Content Wonen.

In deze omgeving kom je werken:
Content Wonen is gelegen in de wijk “Kerkebogten” in Eersel. De woonvorm heeft een huiselijk karakter. Iedere bewoner heeft een eigen appartement en er is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met keuken.
Wij vinden privacy, huiselijkheid en groepsgebeuren belangrijk, natuurlijk rekening houdend met het individu.
Content Wonen is een ouderinitiatief, dit betekent dat de zorg aan de cliënten, in nauwe samenwerking met de ouders, geboden wordt.

Vanuit de cliënt:
Stichting Content Wonen is een dynamisch ouderinitiatief voor 11 jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, in de leeftijd van 24 tot 43 jaar.
Er is sprake van een beperkte zelfredzaamheid en behoefte aan regelmaat en duidelijkheid, waarbij zorg en begeleiding nodig is. Uitgangspunt hierbij is: begeleiding op maat. We vinden het belangrijk dat de bewoners zich hier thuis voelen. De vraag van de cliënt is richtinggevend, het groepsproces is hieraan ondersteunend.

Vanuit het team:
LunetZorg is als zorgaanbieder betrokken bij het ouderinitiatief.
Met een team van 8 enthousiaste collega’s zetten we ons elke dag vol passie in.
Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een gastvrouw met taken in en rondom de gemeenschappelijke ruimte.
Functie-eisen
We zijn op zoek naar iemand met affiniteit met de doelgroep en die goed kan koken. Want een groot deel van je taak, bestaat uit het bereiden van de maaltijden. We vinden het belangrijk dat je je rol van gastvrouw goed kunt bewaken. Daarnaast verricht je taken rondom bestellingen, voorraadbeheer en het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimte. Ordelijk en zelfstandig kunnen werken vinden we belangrijk. Evenals flexibiliteit en positief ingesteld zijn.
Beschik je ten slotte ook nog over goede sociale vaardigheden en praktijkgerichte ervaringskennis op kwalificatieniveau 2, dan zijn wij op zoek naar jou!

De kookwerkzaamheden vinden plaats op maandag en dinsdag van 16.15-18.15 uur.

En de schoonmaakwerkzaamheden (3 uur per week) op donderdag of vrijdag (in onderling overleg te bepalen) tussen 10.00-15.30 uur.
Startdatum is 15 juni 2018.
Aanbod
Wat bieden we jou?
-Bewoners die van lekker eten houden
-Een gemoedelijke, uitdagende werkomgeving
-Enthousiaste collega’s
-Zelfstandig team


Dienstverband
Het betreft een dienstverband van 7 uur per week.
De duur van de overeenkomst is mede afhankelijk van je huidige arbeidsovereenkomst bij Lunet zorg. Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract maar we hopen dan onze samenwerking veel langer zal duren.

Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 20 met een maximum salaris van € 2229,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.
Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.
Aanvullende informatie
Wil je meer informatie over het ouderinitiatief? Kijk dan op de website: www. contentwonen.nl

Heb je nog vragen?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Nancy Spooren, Teamleider Lunetzorg, 06-30940642.
Annelies Jansen van Content Wonen, 06-41698122.


Solliciteer!
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 22 mei 2018. Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina.
De sollicitatiegesprekken zijn op vrijdag 1 juni, in de voormiddag
Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

Lunet zorg

Croy 5,
5653 LC, Eindhoven,
Lunet zorg

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden