Greenkeeper M/V

Best Golf

Best
LBO / VMBO
Vast
1-40 Uur
€1900 - €2300
0499 - 391443
Bedrijfsprofiel
Best Golf is een 18-holes wedstrijd golfbaan, gelegen in Best, nabij de A2, A50 en A58. Daarnaast heeft het een 9-holes PAR3 golfbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten als een driving range en oefengreens. De totale oppervlakte van het terrein is 53 hectare. Naast de golfbaan is het clubgebouw met daarin horeca-etablissement Dimples gelegen.
Functieomschrijving
Als GREENKEEPER heb jij veel aandacht voor de natuurlijke omgeving en het golfspel. Het gras en de omgeving worden op hoog niveau onderhouden en dat past bij jou.
Gras maaien, beluchten, bemesten en irrigeren zijn uiteraard belangrijke taken in het pakket. Echter het onderhoud van wegverharding / paden, waterpartijen, bunkers en natuurlijke elementen op en rond de golfbaan krijgen ook jouw aandacht en vallen onder de werkzaamheden.

Kortom: als greenkeeper heb jij veel aandacht voor de natuurlijke omgeving en de gebruikers van de golfbaan, de golfers. Het gras en de omgeving worden door jou en je collega's op hoog niveau onderhouden.

Veilig en kundig gebruik van gereedschappen en machines staat hoog in vaandel, evenals het goed zorg dragen voor en nauwgezet onderhouden van deze apparatuur
Functie-eisen
  • Aantoonbare ervaring in groenonderhoud/-beheer
  • Affiniteit met gebruik aanverwante machines
  • Flexibele instelling instelling t.a.v. werktijden
Aanbod
Ben jij die je doel- en klantgerichte teamplayer? Kun jij 's ochtendsvroeg goed je bed uit, ben je een zelfstandige werker en draai je je hand ook niet om voor een weekenddienst (op roulatie-basis)? Dan is dit dé baan voor jou!

Wij bieden je een marktconform salaris (volgens CAO Golf), afhankelijk van kunde en ervaring, een enthousiast en bevlogen greenkeepersteam, buitenlucht en activiteit!
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons jouw motivatie en jouw CV.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Best Golf

Golflaan 1,
5683 RZ , Best,
Best Golf

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden