referentie nummer: hardware-engineer-f851dc3d81271cf

Hardware Engineer

ECCT BV

Veldhoven
HBO
vast
32-40 Uur
040 2524764
Bedrijfsprofiel
ECCT ontwikkelt High Tech applicaties die gebruikt worden in de gezondheidszorg, onder andere in de farmacologie. Dit zijn technologieën die het medicijngebruik bij patiënten registreert en zorgt dat de patiënt therapietrouw wordt of blijft door middel van slimme medicijnverpakkingen waarin een NXP-microchip zit en de software op de Smartphone/Tablet de App’s met het internet backoffice systeem. Zorgverleners worden hiermee in staat gesteld de patiënt en de conditie van het medicijn continue op afstand te monitoren. Zeker voor patiënten zelf is deze technologie zeer belangrijk voor hun therapie, de Smartphone communiceert direct met de medicijnen en dag en nacht met de zorgverlening. ECCT won hiermee o.a. de Herman Wijffels prijs en is bij nu met enkele grote farmaceutische bedrijven bezig de technologie op productielijnen bij industrieel geproduceerde medicijnen te implementeren. In 2019 komen deze slimme medicijnen op de markt.

Functieomschrijving
Ontwerpen en bouwen van PCB's voor medicijnverpakkingen en temperatuurmonitoring op basis van NFC en Bluetoothtechnology, maar ook de radar station voor de suplychain worden door ECCT zelf ontwikkeld. De verpakkingen worden nog slimmer gemaakt. Samen met researchinstituten en multinationals worden nieuwe fabricage technologie.
Functie-eisen
Bij ECCT werken betekend een grote individuele verantwoordelijkheid voor het product dat men ontwikkelt, in klein gespecialiseerd teams. Je hebt een technische opleiding op HBO of WO niveau en kennis van digitale en/of analoge elektronica en/of programmeren. Engels in woord en geschrift, een klantgerichte houding en je bent bereid (intercontinentaal) te reizen.
Je bent een teamplayer die als hardware engineer in staat is complexe schakelingen te ontwerpen en te bouwen.
Samen met de software engineer bouw je aan werkende producten en begeleid deze tot serie productie.
Aanbod
Een marktconform salaris en prima secundarire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.

ECCT BV

De Run 4312c,
5503LN, Veldhoven,
ECCT BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden