referentie nummer: WRKN009726

Hef- Reachtruckchauffeur 2 ploegen

Werken in de Kempen - Werk Buro

Helmond
LBO / VMBO
vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor een modern bedrijf in Helmond zijn wij op zoek naar ervaren hef- en reachtruckchauffeurs. Het betreft een bedrijf met crossing docks. Het bedrijf bestaat uit zo'n 65 medewerkers en jouw team bestaat uit 14 medewerkers, allemaal hef- en reachtruckchauffeurs.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een hef- en reachtruck. Je zorgt ervoor dat alles uit de schappen wordt gehaald en dat de vrachtwagens op een logische manier worden geladen. Of andersom, dat de vrachtwagens worden gelost en de schappen op een logische manier worden ingericht.

Na een korte periode op detacheringsbasis gewerkt te hebben, zal je een direct dienstverband aangaan met de werkgever. Daarbij is er uiteraard sprake van uitzicht op een vast dienstverband.
Functie-eisen
Om als hef-/reachtruckchauffeur aan de slag te gaan, herken jij jezelf in onderstaande punten:

- Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je bent in het bezit van een hef- en/of reachtruckcertificaat. Heb je ervaring met de hef- en/of reachtruck maar geen geldig certificaat? Dan kun jij deze op onze kosten behalen;
- Je bent flexibel en hebt procesmatig inzicht;
- Je bent nauwkeurig en stressbestendig.
Aanbod
Het betreft een zeer goede werkgever in Helmond en je komt te werken in een splinternieuw pand/magazijn. Salaris in conform de CAO van de werkgever.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden