Oirschot
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-16 Uur
€1680 - €2305
-
Bedrijfsprofiel
Joris Zorg is een zelfstandig ondernemende organisatie die verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg levert.

Onze locaties Sint Joris te Oirschot, Vestakker te Middelbeers, Groenendaal en d'n Bolle Akker te Vessem kenmerken zich door het dorpse karakter. Onze organisatie kent korte lijnen en er heerst een sfeer van openheid.

Onze kernwaarden 'In dialoog', 'Eigen initiatief', 'Betrouwbaar' en 'Gastvrijheid' worden actief door onze medewerkers uitgedragen.
Functieomschrijving
Locatie Sint Joris in Oirschot, afdeling de Stroom, zoekt naar een aantal nieuwe medewerkers in de functie van Helpende Plus
Uren in overleg bespreekbaar (9-16 uur per week) - Vacaturenummer 18.45
Hebben wij wat jij zoekt?
Afdeling de Stroom heeft drie afdelingen met een dorps karakter waar bewoners met psychogeriatrische en/of somatische problematiek wonen. We zijn onlangs gestart met het project ‘kleinschalig leven’, om zo een nóg betere leefomgeving te creëren voor onze cliënt. De afdelingen worden verdeeld in kleinere groepen zodat we de kwaliteit van zorg en welzijn nog beter kunnen afstemmen op de cliënten.
We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die zin hebben in een nieuwe uitdaging en pro- actief mee willen denken om dit project vorm te geven!
We zijn een kleine organisatie waar we elkaar echt kennen en oog hebben voor elkaar. Bij Joris Zorg hechten we waarde aan de mening van medewerkers en vragen we daar ook vaak naar voordat we iets doen. Zo zorgen we voor een succesvolle samenwerking.
Als Helpende Plus ben je bezig met begeleidende en verzorgende werkzaamheden. Je bevordert de woon- en leefsfeer, organiseert en neemt deel aan ontspanningsactiviteiten gedurende de dag.


Functie-eisen
Heb jij wat wij zoeken?
Je beschikt over het diploma Helpende incl. de medicatiemodule. (Indien dit laatste niet van toepassing is, ben je bereidt om de medicatiemodule te behalen!)
Daarnaast ben je op zoek naar een baan die goed te combineren is met je privé leven!
Aanbod
Waar ligt jouw voorkeur qua doelgroep?
Ligt je interesse in een baan met cliënten met een Psychogeriatrische achtergrond? Dat kan! Of heb je toch meer affiniteit met somatische cliënten? Of misschien een combinatie van beide? We kijken samen welke afdeling het beste bij je past!

Werktijden
Binnen deze functie vervul je met name de zwerfdiensten waarbij je met name de korte diensten in de ochtend en/of de avonden vervult. De werkdagen zijn flexibel (maandag t/m zondag).

Kleine lettertjes
- Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om dit voort te zetten.
- Als je dichtbij woont dan kan je lekker op de fiets naar je werk!
- Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT;
- Helpende Plus een salaris FWG 25

Aanvullende informatie
Hebben we een match?
Stuur een bericht onder vermelding van het vacaturenummer 18.45.
Wil je meer weten? Bel naar 0499-572124 en vraag naar Hans van de Ven of naar team P&O.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Joris Zorg

Sint Jorisstraat 1,
5688 AS , Oirschot,
Joris Zorg

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden