Oirschot
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0499550222
Bedrijfsprofiel
ROCHE financieel adviseurs is sinds 1997 niet meer weg te denken uit Oirschot. Een bevlogen en enthousiast team voor onafhankelijk financieel advies en bemiddeling op maat. Of het nu gaat om hypotheken, schadeverzekeringen, echtscheidingsbegeleiding, sparen/beleggen of financiële planning: ROCHE verzorgt het deskundig en graag. ROCHE voelt zich oprecht betrokken bij de Oirschotse gemeenschap en wil daar midden in staan.
Functieomschrijving
Ben jij die nieuwe, gedreven en enthousiaste collega die onze klanten wil ontzorgen?

Die doortastend, maar even goed inlevend is? Voor wie ‘servicegerichtheid’ en ‘efficiency’ goed samen gaan?

Dan ben jij onze nieuwe Hypotheekadviseur m/v

Jouw functie:
Jij bent een vlotte en gedreven (beginnend) adviseur, die deze kans wil grijpen om zijn of haar carrière een goede zet te geven. Bij het contact met je collega’s en de klanten zijn ‘open’, ‘eerlijk’ en ‘zorgvuldig’ sleutelwoorden voor succes.
Je werkdag bestaat uit het voeren van gesprekken met jouw klanten; starters, doorstromers of ondernemers. Je brengt hun wensen in kaart en zoekt naar het meest passende hypotheekadvies. Je bemiddelt in hypotheken en financiële producten. Om het proces te stroomlijnen, onderhoud je pro-actief de contacten met de geldverstrekkers, maatschappijen, makelaars en notarissen. 
Functie-eisen
Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van de diploma's die nodig zijn vanuit jouw Wft-deskundigheid of bereid deze binnen afzienbare tijd te behalen.
In je hypotheekgesprekken, kun je je uitstekend inleven in de situatie van je klant en zie je het als een uitdaging om je plan helemaal op maat aan je klant aan te bieden. Je helpt je klanten graag, denkt met ze mee en bent in staat om creatieve en initiatiefrijke oplossingen te bedenken. Dit alles weet je in een begrijpelijke taal uit te leggen.
Aanbod
Salaris en voorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en diploma’s.
Aanvullende informatie
Als jouw interesse serieus is, maar je hebt nog vragen, bel dan (0499) 550222. Solliciteren kun je via de 'direct solliciteren' button op deze pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ROCHE Financieel Adviseurs

De Loop 38,
5688 EW , Oirschot,
ROCHE Financieel Adviseurs

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden