Installatiemonteur | elektro | buitendienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2000 - €3500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Ze zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve oplossingen op gebied van sproei-installaties en beregeningssystemen. Daarnaast zijn koude-warmteopslag en blusvoorzieningen een specialisme. Denk hierbij aan tuinbouw, de agrarische-, industriële- en sportsector. Er heerst een Kempische bedrijfscultuur waar gemoedelijkheid en hard werken een belangrijke factor zijn. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 60 medewerkers waarvan 35 á 40 monteurs in de buitendienst. Vanwege de enorme groei van dit bedrijf zijn ze op zoek naar een installatiemonteur elektro buitendienst die hun team komt versterken. Heb jij de juiste motivatie, heb je enige kennis van elektro of heb je affiniteit met elektro/techniek en wil je jezelf hierin verder ontwikkelen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!


Functieomschrijving

Ben jij technisch onderlegd, werk je servicegericht en ben je vooral erg gedreven? Heb je kennis van of affiniteit met elektro, techniek en wateroplossingen? Door de specialistische werkzaamheden kun je jezelf constant uitdagen en jezelf verder ontwikkelen door middel van opleidingen. Daarnaast leer je het vak in de praktijk op het werkveld. Als installatiemonteur elektro ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van alle voorkomende elektra bij diverse soorten waterpompen. Je hebt hierbij zowel te maken met onder- en bovengrondse pompen. De overige installatiewerkzaamheden worden door de installatiemonteur watertechniek opgepakt.

Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit: • Het installeren van de elektra van bijvoorbeeld waterpompen, sproeikleppen en leidingsystemen;
 • Het onderhouden van installaties en het verhelpen van storingen;
 • Na je inwerkperiode draai je mee in storingsdiensten (1x per 6 á 7 weken, grotendeels wordt telefonisch opgelost);
 • Samenwerken met andere monteurs en collega's.


Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 t/m 16.30 uur.


Functie-eisen

En wat breng je mee? • Je hebt affiniteit met of kennis van regel- en elektrotechniek;
 • Je bent flexibel en een echte aanpakker;
 • Je werkt oplossing- en resultaatgericht;
 • Je werkt servicegericht en bent communicatief vaardig;
 • Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je beschikt over een rijbewijs B of BE;
 • Je bent vooral erg gemotiveerd en hebt een Kempische werkmentaliteit.


 


Aanbod

Als installatiemonteur elektro buitendienst heb je een zeer gevarieerd takenpakket bij een specialistisch familiebedrijf. Je krijgt veel vrijheid, zelfstandigheid en meedenken wordt enorm gewaardeerd. Je salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast kun je jezelf altijd blijven uitdagen en ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen om nog beter te worden in je functie of door te groeien binnen het bedrijf.

Ben jij installatiemonteur met ervaring of heb je affiniteit met elektrotechniek en ben je vooral erg gemotiveerd? Solliciteer dan direct op deze mooie uitdaging! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Lieke Vermeltfoort via het telefoonnummer 0497-845793 of per mail via liekevermeltfoort@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden