referentie nummer: intercedent--administratief-medewerkster-planning-

Intercedent / Administratief Medewerk(st)er (planning en administratie)

Polned BV

Bergeijk
MBO
vast
40-40 Uur
0497-519111
Bedrijfsprofiel
Polned Uitzendbureau is een goed georganiseerde en professioneel werkende internationale arbeidsbemiddelaar. Polned is specialist in het aanbieden van flexibele, gemotiveerde en vakkundige internationale arbeidskrachten, van veelal Poolse nationaliteit. Polned Uitzendbureau levert een kwalitatieve dienstverlening waarbij het zich richt op een optimale prijs-/productiviteits- verhouding, waardoor klanten hun concurrentiepositie blijvend kunnen verbeteren.

Polned Uitzendbureau streeft naar een eerlijke en professionele samenwerking met zowel klanten als werknemers. Dit komt nadrukkelijk tot uiting in de manier waarop wij met onze mensen omgaan. Onze dienstverlening is voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit van onze mensen. Daarom investeren wij in onze werknemers.

Als werkgever kenmerkt Polned zich als een open en platte organisatie waar teamgeest en professionele vooruitgang belangrijke drijfveren zijn. Omdat we werken met internationale arbeidskrachten zien wij het als onze taak om onze werknemers te ondersteunen op het gebied van wonen, werken en leven.
Functieomschrijving
Ben jij een persoon met verantwoordingsgevoel, kun je accuraat en efficiënt werken en heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Pools (dit is een pré) ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Polned Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Intercedent / Administratief medewerk(st)er die ons team komt versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werven, matchen en inplannen van medewerkers, hieraan gerelateerd contact met klanten en voor verschillende aanverwante administratieve/ planning processen. Correcte communicatie en een standvastige persoonlijkheid zijn belangrijk.

Werktijden:
40 uur per week, rekening houdend met een flexibele inzet
Functie-eisen
Kernbegrippen van de functie:

Sterk in plannen
Administratieve kennis, vaardigheden
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Computervaardigheden (MS Office)
Communicatief sterk, intern en extern
Accuraat en efficiënt werken
Organisatorische vaardigheden, initiatief nemer
Stressbestendig, standvastige persoonlijkheid
Talenkennis, (Pools / Engels / Nederlands)
Representatief voorkomen
Rijbewijs B
Aanbod
Polned biedt een uitdagende en veelzijdige baan, daar tegenover staan marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
www.polned.com

Polned BV

Kennedylaan 16,
5571KC, Bergeijk,
Polned BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden