Bladel
LBO / VMBO
Vast
6-40 Uur
0497-681615
Bedrijfsprofiel
D'n Anloôp in Hoogeloon is een Multi functionele accommodatie waar veel verenigingen uit Hoogeloon hun hobby uitoefenen. D'n Anloôp beschikt over diverse ruimten zoals een sportzaal, podium, repetitie,- en vergaderruimte. Het middelpunt van D'n Anloôp is de foyer. Daar komen onze gasten een kop koffie drinken of gezellig borrelen na het repeteren of sporten.
Functieomschrijving
Vind je het leuk om schoon te maken, en heb je hierbij oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gemeenschapshuis D’n Anloôp zoekt per september een interieurverzorg(st)er voor 6 uur per week. Deze uren worden verdeeld over de maandag en donderdagochtend. Je werkzaamheden bestaan oa. uit het schoonmaken van de verschillende vergaderruimtes en kleedlokalen en de foyer met bar.
Functie-eisen
• Representatief • Enthousiast met een positieve instelling • Zelfstandig, verantwoordelijk en proactief • Nauwkeurig en hygiënisch
Aanbod
Wij bieden een gezellige werkplek en de beloning is natuurlijk marktconform.
Aanvullende informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie en/of heb je vragen, neem dan contact op met onze beheerder Frank van der Heijden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

D'n Anloôp

Maalderij 3,
5528 AW , Hoogeloon,
D'n Anloôp

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden