Oirschot
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0499-574214
Bedrijfsprofiel
Van Mil & Van Mil bv is een allround reclameproductiebedrijf, gespecialiseerd in grootformaat fullcolour printing, belettering, gevel- en lichtreclame en standbouw. 

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op www.vanmilenvanmil.nl. 
Functieomschrijving
Als uitbreiding op onze afdeling Grootformaat Fullcolour Printing zijn wij per direct op zoek naar een fulltime JUNIOR PRINT OPERATOR (m/v).

Als Junior Print Operator werk je zelfstandig en ben je – samen met onze Senior Print Operator - verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren, afwerken en lamineren van de grootformaat prints. Je bent tevens zijn back-up bij diens afwezigheid.
Functie-eisen
Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven schoolverlater en/of iemand die zijn carrière in de signbranche net gestart is, die zelfstandig kan werken, in het bezit is van rijbewijs B, met een ‘aanpak’-mentaliteit, een verantwoordelijkheidsgevoel en een bereidheid tot overwerk indien noodzakelijk.

Kandidaten met kennis van en ervaring met het bedienen van grootformaat printers en kennis van de software-programma’s Photoshop en Illustrator genieten onze voorkeur.
 
Uiteraard zorgen we voor een goede en gedegen interne inwerkperiode.
Aanbod
Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische gezellige werkomgeving in een ervaren en groeiend team van jonge mensen binnen een signbedrijf met in totaal 23 medewerkers. De CAO voor Signbedrijven is van toepassing. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Doorgroeimogelijkheden vanuit deze functie naar andere functies binnen ons bedrijf zijn zeker aanwezig.
Aanvullende informatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je terecht bij Rens van Mil en/of Geoffrey de Kleijn op tel.nr. 0499-574214.

Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons jouw motivatie en jouw CV.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Van Mil & Van Mil bv

Den Uitvanck 15ab,
5688XG , Oirschot,
Van Mil & Van Mil bv

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden