Bergeijk
MBO, HBO
Tijdelijk
1-24 Uur
€1700 - €2000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij op zoek naar een parttime baan waarin je de hele dag onder de mensen kunt zijn en de verantwoordelijkheid krijgt om een nieuw product onder de aandacht te brengen? Stippel je graag jou eigen routes uit en krijg je energie van het spreken met mogelijk nieuwe klanten? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van aircodoeken op maat, gevestigd in de omgeving van Bergeijk, ben ik op zoek naar een Junior Sales Manager. Het betreft een bedrijf met een informele werksfeer, je hebt als medewerker veel vrijheden maar ook verantwoordelijkheden. Je werkt in een team van drie collega's en het bedrijf bestaat in het totaal uit 25 medewerkers. 


Functieomschrijving

Als Junior Sales Manager ga je aan de slag om het nieuwe product, het aircodoek, onder de aandacht te brengen bij mogelijk nieuwe klanten. Je bent voornamelijk buiten de deur voor het bezoeken van bedrijven, verzorgingshuizen en scholen. Je bepaalt zelf de hoogte van je salaris, door de verantwoordelijk voor je eigen sales en de beloning middels een mooie bonus! De ervaren Verkoop Manager neemt je mee op sleeptouw alvorens je zelfstandig op pad gaat. Hoe ziet een werkdag eruit?

Je begint de dag met het bepalen van je eigen route langs bedrijven waarvan jij denkt het aircodoek onder de aandacht te kunnen brengen. Je eerste bezoek is een verzorgingshuis en stapt binnen met de vraag of airco's aanwezig zijn binnen het gebouw. Vervolgens vraag je of mensen last hebben van een tocht in hun nek als de airco koude lucht blaast. Hebben ze dat? Dan heb jij de oplossing, het aircodoek! Je vertelt kort over het aircodoek, plaatst gratis het aircodoek aan een airco-unit in het gebouw en noteert de gegevens van je contactpersoon. Na 30 dagen neem je opnieuw contact op met de contactpersoon van het verzorgingshuis en bepalen zelf of dat ze het aircodoek willen laten hangen (kopen) of niet.   


Functie-eisen

Wat wij vragen:  • Een enthousiaste en gedreven aanpakker die makkelijk contact legt;
  • Een commerciële opleiding is een pre, maar absoluut geen vereiste;
  • 16 tot 24 uur per week beschikbaar, meer uren zijn mogelijk in overleg;
  • Rijbewijs B;
  • Technisch inzicht is een pre. 

Aanbod

We bieden jou een uitdagende, parttime baan, waarin je jezelf kunt ontwikkelen op commercieel vlak en zelf de verantwoordelijkheid krijgt om aan de slag te gaan als Junior Sales Manager. Het uurloon ligt tussen de €10,- en €12,50. Daar bovenop komt een bonus van €4,- per verkocht aircodoek. Daarnaast ontvang je uiteraard een kilometervergoeding van €0,30 per kilometer. Het betreft een tijdelijke functie van april tot en met september, de periode waarin airco's in gebruik zijn! Tevens valt in deze periode de zomervakantie, ideaal voor vroege afstudeerders of mensen die eventueel op zoek zijn naar een leuke vakantiebaan / bijbaan. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? We horen graag van je, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Anne Diepens via het nummer 0497-845793 of per mail via de button 'Vraag aan werkgever' rechtsboven de vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden