referentie nummer: juridisch-beleidsmedewerker-7d8d8fdcb07d8d8

Juridisch Beleidsmedewerker

Samenwerking Kempengemeenten

Eersel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
30-40 Uur
0497650640
Bedrijfsprofiel
De Samenwerking Kempengemeenten is een serviceorganisatie voor de vijf Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden. Bij het samenwerkingsverband zijn circa honderdvijftig medewerkers in dienst, verdeeld over vijf afdelingen en een stafunit.

De gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden hebben de taken op het gebied van VTH ondergebracht in een gezamenlijke afdeling VTH binnen de Samenwerking Kempengemeenten.
Functieomschrijving
Jouw taken
Als Juridisch Beleidsmedewerker (Specialist B) houd jij je voornamelijk bezig met:

• Juridische procedures handhaving (vooraankondiging tot en met de definitieve beschikking en de vertegenwoordiging van het bevoegd gezag bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen deze besluiten)
• Juridische procedures vergunningen (vertegenwoordigen van het bevoegd gezag bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen besluiten op vergunningsaanvragen)
• Juridische ondersteuning van de afdeling VTH
• Het behandelen van Wob verzoeken
• Actualiseren beleidstukken gerelateerd aan het omgevingsrecht.
Functie-eisen
Jouw profiel
Je beschikt over een relevante opleiding op hbo niveau en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring met de bovengenoemde taken. Indien je minder dan 5 jaar ervaring hebt, maar wel de benodigde ambitie voor een dergelijk functie, word je ook uitgenodigd om te reageren.
Daarbij ben je dienstverlenend en oplossings- en resultaatgericht ingesteld. Tenslotte kun je je goed staande houden in het politiek/bestuurlijke speelveld. Zeker waar het handhaving betreft is bestuurlijke sensitiviteit een vereiste.

Verder wordt van je verwacht dat:
- Je goed om kunt gaan met hoge werkdruk en kan schaken op meerdere borden tegelijk.
- Je beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid.
- Je secuur bent en je werk goed kunt structureren/organiseren.
- Jouw schriftelijke en mondelinge vaardigheden uitstekend zijn
- Je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving,
- Je flexibel bent en bereid om de handen uit de mouwen te steken.

Bij voorkeur heb je ervaring met het programma SquitXO.
Aanbod
Ons aanbod
Je gaat aan de slag binnen een afdeling die in 2016 begonnen is om het werk voor de vier gemeenten uit te voeren. Dit betekent een dynamische werkomgeving met een leuk team waar ruimte is om met elkaar verder te bouwen aan een goed functionerende afdeling VTH, die onze opdrachtgevende gemeenten op een goede wijze bedient.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap in je loopbaan? Wij bieden jou graag die nieuwe uitdaging. Bij ons werk je voor maar liefst vier gemeenten tegelijk! De functie is gewaardeerd in schaal 9. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan sprake zijn van plaatsing in een aanloopschaal. We starten met een aanstelling voor een jaar, welke bij goed functioneren wordt omzet in een vast dienstverband.
Aanvullende informatie
Interesse ?
Heb je interesse in deze functie, dan kun je dat kenbaar maken door uiterlijk op 9 mei 2018 je CV met motivatie te sturen via de mail aan vacature@kempengemeenten.nl of via de post aan de afdeling P&O de Kempen, p/a Postbus 11, 5540 AA Reusel.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Richard van Kroonenburg, teamcoördinator Beleid & Juridisch (0497-531484) of bij Martijn Ledder (0497-531499), afdelingshoofd VTH Samenwerking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Samenwerking Kempengemeenten

Kerkplein 3,
5541 KB, Reusel,
, NL
Samenwerking Kempengemeenten

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden