Kanter | twee ploegen | ervaren/onervaren | na 10 weken al rechtstreeks in dienst!

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
€2500 - €3500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Ben jij helemaal op je plek in een familiebedrijf waar ze alleen maar met vakkundige medewerkers werken? Dan ben jij hier aan het juiste adres. De fabriek is gevestigd in Bladel met daarnaast verkoopafdelingen op verschillende plekken in Europa. In totaal werken er 150 medewerkers met allemaal hetzelfde doel; met hun product de beste van Europa worden. Daarmee zijn ze al goed op weg. Zo worden er in de productie enkel producten gemaakt naar wens van de klant. Daarmee is elk product dus uniek! Een deel van de productie werkt in een twee ploegendienst en het andere deel in dagdienst.
Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van de afdeling voorbewerking is het bedrijf op zoek naar ervaren metaalbewerkers of juist leergierige onervaren kandidaten. De werkzaamheden variëren van het gereedzetten van de producten tot het bewerken van metaal. Intern word je opgeleid tot vakman met als specialisme CNC kanten. Als kanter vouw je plaatmateriaal in de gewenste vorm (door middel van een kantbank). Je start met het bedienen van de kantbank en leert later de computer ook daadwerkelijk te programmeren. Voldoende doorgroeimogelijkheden dus!Je werkt in een schone en nette omgeving waar wordt gewerkt met de modernste machines en technologieën op het gebied van plaatbewerking! Op de voorbewerking werk je in een twee ploegendienst:  • Vroege ploeg: 6.00u - 14.30u (op ieder gewerkt uur ontvang je 13,3% ploegentoeslag!)
  • Late ploeg: 14.30u - 23.00u (op ieder gewerkt uur ontvang je 13,3% ploegentoeslag!)

Functie-eisen

Om aan de slag te gaan op de afdeling voorbewerking herken jij jezelf in onderstaande:  • Je bent enthousiast en leergierig;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de maakindustrie / metaalwereld;
  • Je bent fysiek in goede gesteldheid;
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent bereid om in een twee ploegendienst te werken.

Aanbod

Het bedrijf biedt jou een afwisselende baan bij het 'warmste' bedrijf in de Kempen! Ze volgende CAO Metalektro. Naast een reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen heb je ook recht op 13 ADV dagen. Bij goed functioneren word je na 10 gewerkte weken al overgenomen door het bedrijf en kom je er dus rechtstreeks in dienst!Samengevat, ze bieden je een mooie toekomst bij een kwalitatief hoogwaardig, Kempisch familiebedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!Is jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Laura Kolen via het nummer 0497-845793 of Laura@werkenindekempen.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden