Bergeijk
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
20-30 Uur
040-2083332
Bedrijfsprofiel
Albron Center Parcs verzorgt het eten en drinken in alle Horeca en Retail Food outlets binnen Center Parcs in Nederland en België. Als cateraar is Albron op diverse locaties werkzaam, maar altijd onder het dak van een ander. Je werkt in een unieke omgeving, vol met onalledaagse aspecten en gasten die we de tijd van hun leven bezorgen. Dit maakt deze werkplek voor jou uitdagend, kleurrijk en altijd vol verrassingen. Voor het Center Parcs park De Kempervennen zijn we op zoek naar een enthousiaste Hulpkracht Horeca, die de vakantie van elke parkbezoeker tot een onvergetelijke belevenis maakt.
Functieomschrijving
Jochem (26): ?Het is een leuke en afwisselende bijbaan, elke dag is anders! De ene keer sta ik in de keuken van ons pizza restaurant, de ander keer sta ik met kinderen pannenkoeken te bakken bij de Evergreenz.?

Als smaakmaker in de keuken ben je assistent van de kok en tref je de voorbereidingen voor de heerlijkste gerechten voor de gasten. Van belegde broodjes tot exotische wok gerechten. Verder help je de koks bij de bereiding en presentatie van verschillende gerechten. Je hebt een goed gevoel voor presentatie en bewaakt onder alle omstandigheden de kwaliteit en hygiëne in de keuken.

- Het bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten.
- Jou inzet voor de diverse diensten in onze diverse keukens.
- Het verrichten diverse voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place maken.
- Het bewaken van goede hygiëne in de keuken (werkplek schoonhouden).
- Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.
Functie-eisen
- Mbo-diploma
- Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca
- Stressbestendig
- Breed inzetbaar, op verschillende werktijden
- Zeven dagen per week inzetbaar op flexibele werktijden
- Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen

Jochem: “Ik vind het leuk om samen met de kinderen in het restaurant hun ijsje te versieren. Op dat moment heb zij vermaak en kunnen hun ouders nog nagenieten van een lekker kopje koffie.”
Aanbod
- Een leuke werkplek in vakantiesfeer
- Flexibel dienstverband van 20 - 30 uur per week
- Bruto salaris tussen €1.599,43,- en €1.916,72,- euro per 4 weken
- Functie met veel eigen verantwoordelijkheid
- 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
- Reiskostenvergoeding
- Kans om door te stromen naar andere functies
- De mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen
- Aandacht die verder gaat dan werk alleen: een actieve personeelsvereniging, eigen fiets- hardloop- en wandelteam en vitaliteitsprogramma

Jochem: “We hebben een heel leuk team waarin we elkaar zoveel mogelijk helpen. De sfeer is gemoedelijk en we geven elkaar steeds tips. We zijn net een gesmeerde machine.”
Aanvullende informatie
Smaakt dit naar meer?
Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder of kijk voor meer informatie op onze website, www.albron.nl
Voor vragen en aanvullende informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling 040 - 208 33 32 of mailen naar werkenbijkempervennen@albron.nl


Het park De Kempervennen bevindt zich in Westerhoven, provincie Noord-Brabant. Het park onderscheidt zich van andere parken door de grootte. Qua oppervlakte is De Kempervennen het grootste Center Parcs park van Nederland. Daarnaast heeft De Kempervennen het Montana Snowcenter. Hier kun je het hele jaar door skiën en snowboarden. Naast skiën en snowboarden is er een ruim aanbod van diverse sportactiviteiten. Zo kun je tennissen, squashen, snorkelen, duiken, klimmen en paintballen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Albron CP De Kempervennen

Postbus 70,
3454 ZH , De Meern,
Albron CP De Kempervennen

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden