referentie nummer: WRKN009970

Kwaliteit & Arbeidsveiligheid medewerker

Van Ham Chocolaterie B.V.

Hilvarenbeek
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
18-20 Uur
€0 - €0
0135051591
Bedrijfsprofiel
Van Ham Chocolaterie is een modern productiebedrijf met een sterke focus op innovatie. Naast de traditionele bonbons en repen hebben we een zeer breed assortiment gericht op de verschillende seizoenen. Via ons eigen handelsbedrijf vinden onze producten hun weg richting bakkerij, speciaalzaak, retailers en inmiddels vele internationale klanten binnen Europa. Kwaliteitszorg en Arbeidsveiligheid is een belangrijk onderdeel in onze bedrijfsvoering, we zijn gecertificeerd volgens FSSC22000 en hebben als één van de eerste in de branche het vignet ‘Arbeidsveiligheid’ behaald.
Functieomschrijving
Naast het beheren van ons kwaliteitssysteem voer je de interne audits uit. Je stelt kwaliteitsdocumenten en specificaties op en verzorgt de bijbehorende etikettering. Klanten worden door jou voorzien van productinformatie en je behandelt klachten rondom kwaliteit. Je bent ook dagelijks te vinden op de werkvloer waar je controle houdt op de kwaliteit van de producten die naar de klant gaan. Intern werk je verder aan een goed arbeidsveiligheid-beleid en breng je ook hier onze organisatie naar een steeds hoger niveau. Wij willen graag voorop blijven lopen in de branche. Je werkt grotendeels binnen de productie maar ook binnen de handelstak ben je het aanspreekpunt voor kwaliteitszorg. In samenwerking met onze externe adviseurs zorg je voor een goed verloop van de Audits van de certificerende instellingen.
Functie-eisen
Een afgeronde HBO opleiding in de richting van levensmiddelentechnologie. Relevante ervaring in de kwaliteitszorg en je bent op de hoogte van wetgeving rondom etikettering. Kennis van FSSC22000 en eventueel BRC en IFS is een pré. Je bent communicatief sterk, sociaal, rustig, gestructureerd en staat stevig in je schoenen. Je kunt goed zelfstandig maar ook in teamverband functioneren.
Aanbod
Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een groeiend internationaal bedrijf. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat streeft naar een plezierige werkomgeving. Salariëring volgens CAO Zoetwarenindustrie. Het betreft een parttime functie voor 18 tot 20 uur per week. Werktijden in onderling overleg.
Aanvullende informatie
Je kunt je sollicitatie met uitgebreid C.V. richten aan Ralf van de Heijning. Hij is ook telefonisch bereikbaar voor inlichtingen over de functie: (013) 5050473

Van Ham Chocolaterie B.V.

Notelstraat 43,
5085 ET, Esbeek,
Van Ham Chocolaterie B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden