Laseroperator plaatwerk (fulltime)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Ben jij een aanpakker en op zoek naar een bedrijf waar een informele werksfeer voorop staat? Dan zoek ik jou! Voor een productiebedrijf (in Bergeijk) werkzaam in het plaatwerk zijn wij op zoek naar een laseroperator. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 25 gemotiveerde medewerkers en er wordt veel ruimte gegeven voor eigen inbreng. Het is een Brabants familiebedrijf waar loyaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Met een altijd modern machinepark kunnen zij hun klanten de hoogste kwaliteit bieden. Het betreft een vacature met veel toekomstperspectief: bij goed functioneren heb je een mooie baan te pakken waar je bij wijze van spreken tot aan je pensioen kan blijven! Het gaat om een dagdienst functie met de tijden: 7.45u tot 16.45u.


Functieomschrijving

Als laseroperator ben je een belangrijke schakel in het productie proces. Het bedrijf heeft meerdere plaat- en buislasers en deze moeten zo optimaal mogelijk productief zijn. Het programmeren gebeurt offline en het is aan jou om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct, dus voer je regelmatig controles uit. Ook bespreek je bevindingen en mogelijke verbeteringen in het productieproces met je leidinggevende. 


Functie-eisen

Om als laseroperator aan de slag te gaan, herken jij jezelf in onderstaande punten:  • Je hebt enige ervaring aan de lasersnijders of hebt een gedegen achtergrond en zou graag het vak willen leren;
  • Je bent een echte aanpakker en neemt initiatief;
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent iemand die altijd ruimte tot verbetering ziet en gaat hier ook actief mee aan de slag;
  • Door je arbeidsverleden kun je laten zien dat je een betrouwbare medewerker bent.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een leuke en afwisselende baan in een bedrijf met Brabantse gezelligheid, waar mooie mogelijkheden liggen om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een functie in dagdienst, werktijden: 7.45u - 16.45u. Salaris is conform cao metaal en techniek en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Er geldt een reiskostenvergoeding voor medewerkers die buiten een straal van 10 kilometer wonen. Na een korte periode (6 maanden) word je bij goed functioneren direct overgenomen door het bedrijf.Is jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kan contact op worden genomen met Laura Kolen via het nummer 0497-845793 of Laura@werkenindekempen.nl.Corona-update: In verband met het coronavirus heeft de opdrachtgever laten weten dat het momenteel niet mogelijk is om sollicitatiegesprekken te voeren. Bij interesse willen we je toch vragen om te solliciteren zodat we direct contact met je op kunnen nemen als de vacature weer actueel is of als we een soortgelijke vacature binnenkrijgen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden