referentie nummer: BAK00325

Laseroperators

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Voor een bedrijf in gemeente Bergeijk zijn wij op zoek naar meerdere laseroperators. Het betreft een productiebedrijf met ongeveer 20 medewerkers, er heerst een informele werksfeer en er is ruimte voor eigen inbreng. Het betreft een vacature met toekomstperspectief! Bij goed functioneren zal je rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever en heb je een mooie baan te pakken waar je bij wijze van spreken tot aan je pensioen kan blijven!


Functieomschrijving

Als laseroperator ben je een belangrijke schakel in het productie proces. Het bedrijf heeft meerdere plaat- en buislasers en deze moeten zo optimaal mogelijk productief zijn. Het programmeren gebeurt offline en het is aan jou om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct, dus voer je regelmatig controles uit. Ook bespreek je bevindingen en mogelijke verbeteringen in het productieproces met je leidinggevende. Het bedrijf biedt je een baan met uitzicht op een vast dienstverband en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Het is een Brabants familiebedrijf waar loyaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Met een altijd modern machinepark kunnen zij hun klanten de hoogste kwaliteit bieden.


Functie-eisen

Om als laseroperator aan de slag te gaan, herken jij jezelf in onderstaande punten:  • Je hebt ervaring aan de lasersnijders;
  • Je bent een echte aanpakker en neemt initiatief;
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent iemand die altijd ruimte tot verbetering ziet en gaat hier ook actief mee aan de slag.

Aanbod

Het betreft een functie in dagdienst, werktijden: 7.45u - 16.45u. Salaris in conform de cao van de werkgever, metaal en techniek. Uiteraard wordt in samenspraak kortgesloten wat de hoogte hiervan zal zijn, dit is ook afhankelijk van leeftijd en ervaring. 


Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden