Hilvarenbeek
LBO / VMBO
vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Onze opdrachtgever is een van de meest toonaangevende constructiebedrijven in Brabant. Het bedrijf heeft 2 moderne vestigingen van waar uit hun projecten gerealiseerd worden. Het bedrijf kenmerkt zich door een daadkrachtige manier van werken, een no nonsens mentaliteit en natuurlijk echt vakmanschap.

Je bent als lasser voornamelijk bezig met het uitvoeren van laswerkzaamheden aan staalconstructies. Als medewerker kom je te werken onder de leiding van een werkplaatschef. Als lasser zullen je werkzaamheden o.a. bestaan uit:
- Aflassen van staalconstructies volgens tekening
- Nabewerken, zoals slijpen, van afgelaste constructies

Je werkt samen met een grote groep enthousiaste en ambitieuze collega's en bent een belangrijke schakel bij het realiseren van projecten!
Functie-eisen
- Je hebt minimaal een afgeronde technische opleiding op LBO/VMBO niveau
- Je hebt geen 9 uur tot 5 mentaliteit
- Je hebt een pro-actieve houding, bent nauwkeurig
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Als je in het bezit bent van een lascertificaat Mig Mag, is dat een pré (heb je dit niet, is er een mogelijkheid om dit intern te behalen)
Aanbod
Binnen het bedrijf heerst een prettige en gemoedelijke werksfeer waar collegialiteit en klantgerichtheid zeer belangrijke factoren zijn. Je komt te werken in een enthousiast team en krijgt een uitdagende functie met daarbij een goed salaris!

Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarde zijn conform cao metaalbewerkingsbedrijf en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden