(Leerling) stoffeerder / vloerenlegger

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor onze opdrachtgever in Bergeijk zijn we op zoek naar een (leerling) stoffeerder/vloerenlegger. Het bedrijf bestaat uit zo'n 40 medewerkers en verzorgt de inrichting van onder andere zakelijke panden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en culturele gebouwen. Het betreft een echt familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer, zo is er wekelijks een vrijdagmiddag borrel en wordt er nauw samengewerkt. Het werkgebied is voornamelijk Nederland en België. Het bedrijf werkt met duurzame en recyclebare producten, veiligheid en milieu staan dan ook hoog in het vaandel. 
Functieomschrijving

Als (leerling) stoffeerder/vloerenlegger werk je op locatie aan interieurprojecten. Samen met een collega vertrek je 'ochtends met een bedrijfsbus richting de locatie. Dit kan een ziekenhuis zijn, maar ook een voetbalstadion, bedrijfskantine of school. Op locatie ben je verantwoordelijk voor het slopen (waar nodig), egaliseren, aanbrengen van vloerbekleding (o.a. tapijt, pvc, vinyl en marmoleum). Je zorgt ervoor dat het juiste gereedschap aanwezig is en houdt dit ook op orde. Je rapporteert aan de projectleider of aan de meewerkend voorman.


Functie-eisen

Als (leerling) stoffeerder/vloerenlegger herken jij jezelf in onderstaande eisen:  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie of wilt het vak graag leren;
  • Je hebt een VCA diploma of bent bereid deze te behalen;
  • Je bent representatief, communicatief vaardig en gemotiveerd; 
  • Je hebt gevoel voor kwaliteit en bent servicegericht; 
  • Je bent fysiek in orde en betrouwbaar, dit kun je aan de hand van jouw arbeidsverleden aantonen. 


Geen ervaring, maar wel heel veel interesse? Ook jou nodigen we van harte uit om te solliciteren! Ervaring is voor onze opdrachtgever niet het belangrijkste, een boerenverstand en een gezonde dosis motivatie daarentegen wel. 


Aanbod

Het salaris wordt afgestemd op basis van leeftijd en ervaring. Uiteraard speelt jouw indicatie hierbij ook een grote rol. Bij goed functioneren kom je na een detacheringsperiode van ongeveer zes maanden, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Het betreft een functie in dagdienst, maandag tot en met vrijdag. Werktijden zijn afhankelijk van de reistijd naar het project. Iedere ochtend verzamel je met andere collega's op de zaak, waarna je met een bedrijfsbus en collega's richting het project gaat. Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Bij goed functioneren biedt het bedrijf dan ook voldoende doorgroeimogelijkheden. Dit is uiteraard geen vereiste.


Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden