referentie nummer: WRKN009888

Leerling verspaner (frezer / draaier)

Wilting

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
06-46330449
Bedrijfsprofiel
Wilting is al meer dan 30 jaar actief in de productie van hoogwaardige componenten, (sub)assemblages en samengestelde onderdelen. Wilting is actief in de hightech industrie, zoals semiconductors, lucht- en ruimtevaart,
voedselverwerking en/of onderzoek. De klanten zijn Europese OEM’ers die wereldwijd concurreren. Daarvoor gelden uiterst specifieke en kwalitatief hoogwaardige maatstaven, waar Wilting als geen ander mee om kan gaan.
Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Wintelre en Leerdam wordt voldaan aan de steeds groeiende vraag van onze klanten. Wilting heeft in Wintelre meer dan 50.000 uur en in Leerdam meer dan 25.000 uur hoog-geautomatiseerde productiecapaciteit. Zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draai-frezen.
Functieomschrijving
Wilting heeft in Wintelre meer dan 50.000 uur en in Leerdam meer dan 25.000 uur hoog-geautomatiseerde productiecapaciteit. Zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draai-frezen.

Voor locatie Wintelre zoeken wij nieuwe leerling verspaners, die zich binnen ons collegiale team willen ontwikkelen tot CNC Frezer of CNC Draaier.

Het betreft een afwisselende functie, waarin je door middel van een combinatie van leren en werken wordt opgeleid. Een dag per week ga je naar school en de andere dagen leer je binnen ons bedrijf door te werken aan producten die er toe doen!
Functie-eisen
Functie eisen:
Je komt bij ons om te leren, dus we vragen dat je wordt toegelaten tot de MBO-opleiding Allround Verspaner (niveau 3) aan het Summa Collega of de niveau 4-opleidingen van Stodt en Teclab.

Gewenste eigenschappen en competenties:
- Gemotiveerd
- Nauwkeurig
- Flexibel
- Communicatief
- Teamspeler
Aanbod
Wilting biedt:
- een uitstekend (intern en extern) opleidingstraject tot CNC-frezer of -draaier door middel van een combinatie van leren en werken- een inkomen tijdens je leerwerktraject
- een collegiaal en no-nonsense team
- werk aan producten die er toe doen!
Aanvullende informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'- button en stuur ons je CV met motivatie.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Geert Ketelaars op 06-46330449.

Wilting

Margrietlaan 24,
5513 AN, Wintelre,
Wilting

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden