Hapert
MBO
Vast
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.

De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving
In de functie van Logistiek Manager vervul je een belangrijke plek binnen Apex. Je bent verantwoordelijk voor de interne opslag en logistiek en de trajecten en voortgang van de planning van de orders en medewerkers. Daarnaast ben jij met de opdrachtgevers en externe transporteurs nauw betrokken bij de planning van( inter)nationale transporten van de doseerwalsen. Je bent hierin zowel aansturend als meewerkend binnen het team op het expeditiekantoor.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren dien je oplossingsgericht ingesteld te zijn. Je handelt snel en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk. Je beschikt over uitstekende communicatieve en motiverende vaardigheden en je bent collegiaal ingesteld. Daarnaast ben je goed in multi-tasken.

Je werkt en denkt op MBO+/HBO niveau. Je hebt, naast het Nederlands, bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
Functie-eisen
  • Mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • Ervaring met processen binnen expeditie en logistiek
  • Vaste kracht voor 38 uur per week
  • Goede beheersing  van de Nederlandse taal
  • Goede beheersing van Engels en Duits is een pré
  • Hands-on mentaliteit
  • Oplossingsgericht
  • Goede multi-tasker
  • Stressbestendig
  • Ervaring met het werken in ERP systemen
Aanbod
Wij bieden een uitdagende en groeinde functie binnen een groeiende ambitieuze organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons jouw motivatie en jouw CV.

Apex

Postbus 41,
5527ZG , Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden