Eersel
MBO
Vast
40-40 Uur
013-8505933
Bedrijfsprofiel
Group of Butchers is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en mag zich sinds twee jaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland noemen! Op twaalf gespecialiseerde productielocaties (NL/BE/DE) maken wij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. Afgelopen jaren zijn wij zowel organisch als via acquisities sterk gegroeid. Ook de komende jaren verwachten wij sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 700 collega’s die dagelijks de lekkerste kwaliteitsproducten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat we delen, en dat maakt onze producten bijzonder. Wij zijn “Group of Butchers”.
Functieomschrijving
Voor onze vestiging in Eersel zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Wat ga je doen?
In deze functie voer je de volgende taken uit: het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren van de inkomende goederen. Je werkt nauw samen met de andere Logistiek Medewerkers. Tijdens je werk controleer je altijd of de aantallen kloppen en voer je periodieke controles uit om de kwaliteit te waarborgen. Je hebt ervaring met het verrichten van voorraadtellingen en het registreren van de orders in een ERP-systeem. Je gaat klantgericht om met de chauffeurs en bent collegiaal in het team. Uiteindelijk draait het bij jou om hoe ons product onze vestiging verlaat! Kortom een veelzijdige functie waar je continue met verschillende werkzaamheden bezig bent.
Functie-eisen
Wie ben jij?
  • Je beschikt over een certificaat voor zowel heftruck als stapelaar of bent bereid deze te behalen;
  • Het is een voordeel als je met een ERP-systeem gewerkt hebt;
  • Je vindt het niet erg om in een gekoeld magazijn te werken;
  • Je beschikt over een praktische werkinstelling en bent nauwkeurig in je werk;
  • Je bent flexibel in je werktijden (geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Tot slot vinden we het fijn als je woonachtig bent in de regio Eersel/Eindhoven.
Aanbod
Werken bij Group of Butchers?
Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team bij het enige foodbedrijf in de top 10 van de Lijst met Top 250 Groeibedrijven 2017! Geen dag is hetzelfde. Uitzicht op een vast dienstverband en rechtstreeks bij onze organisatie in dienst, in plaats van een flexibel contract bij een uitzendbureau. Uiteraard een goed en marktconform salaris, aangevuld een eindejaarsuitkering, aanvulling in de reiskosten, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. De ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door tot het volgen van (interne) opleidingen. We hebben een actieve personeelsvereniging en vieren graag onze successen met een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.
Let’s make something special!
Aanvullende informatie
Ben jij het talent dat wij zoeken? Laat dan je cv en motivatie achter op onze sollicitatiepagina. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerrit Sluis (Plant Manager) op telefoonnummer 013 – 8505920.
Sollicitatiepagina: https://groupofbutchers.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/104511
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Group of Butchers

Kapitein Grantstraat 5,
5015 BA , Tilburg,
Group of Butchers

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden