Bergeijk
LBO / VMBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Op zoek naar een allround magazijn functie (dagdienst) in regio Bergeijk? Lees dan nu verder! Je komt te werken in een productiebedrijf met ongeveer 25 medewerkers. Binnen het bedrijf heerst een informele en gezellig werksfeer waar hard gewerkt wordt. Er is absoluut ruimte voor eigen inbreng. Kwaliteit staat binnen het bedrijf voorop, zowel in producten, levering als in service.


Functieomschrijving

Als logistiek medewerker ben je naast het verpakken en verzendklaar maken van orders mede verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole en de inkomende- en uitgaande goederen. Bij de inkomende goederen is het van groot belang dat je aantallen en kwaliteit controleert, vastlegt en afwijkingen direct rapporteert. Bij de uitgaande goederen let jij er op dat ze goed zijn verpakt, dat de aantallen kloppen en dat de bijbehorende documenten meegaan naar de transporteur. Kortom, een leuke, gevarieerde en uitdagende functie!


Functie-eisen

Om de functie van logistiek medewerker naar behoren uit te voeren, herken jij jezelf in onderstaande:  • Je hebt ervaring in een logistieke en/of productieomgeving;
  • Je bent in het bezig van een heftruck certificaat (dit is een pre, Werken in de Kempen kan voorzien in een certificaat);
  • Je bent een teamplayer en aanpakker die het grote plaatje overziet;
  • Je hebt oog voor detail, bent proactief en zoekt mee naar verdere verbeteringen;
  • Je bent een positieve en klantvriendelijke gastheer. 

Aanbod

Het betreft een fulltime functie in dagdienst van 07:45 uur tot 16:45 uur met uitzicht op een vast dienstverband. Het bedrijf biedt een marktconform salaris volgens de cao metaal en techniek. Daarnaast is het mogelijk om jezelf breed te ontwikkelen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden