Bergeijk
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor een bedrijf in Bergeijk zijn we op zoek naar een Machinaal Bankwerker. Het bedrijf is een belangrijke speler in hun vakgebied. Het is een innovatief bedrijf wat middels automatisering en hoogwaardige technologieën hun klanten het beste van het beste willen bieden. Er heerst een gemoedelijke en Kempische sfeer bij het bedrijf. Samen met je gedreven collega's zal je er voor zorgen dat de klanten efficiënter kunnen ondernemen!
Functieomschrijving

Als machinaal bankwerker kom je te werken op de afdeling voor- en nabewerking. Hier ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het bewerken van buizen middels verschillende bewerkingstechnieken. Je zorgt ervoor dat de persen juist afgesteld zijn en bewerkt verschillende materialen met diverse verspaningstechnieken. Daarnaast denk je pro-actief mee aan het verbeteren van de werkprocessen op jouw afdeling! Kortom, een afwisselende baan waarbij zeer veel waarde wordt gehecht aan een pro-actieve houding en eigen inbreng.


Functie-eisen
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, affiniteit met metaal een vereiste;
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent zelfstandig, maar ook collegiaal en je kan in teamverband werken;
  • Je bent fysiek in goede gesteldheid.

Aanbod
Het betreft een fulltime functie in dagdienst binnen een modern productiebedrijf. Het bedrijf is financieel gezond en er heerst een prettige werksfeer. Je komt te werken in een vooruitstrevende werkomgeving met gedreven en enthousiaste collega's. Het bedrijf biedt goede secundaire omstandigheden en een passende beloning.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden