Valkenswaard
LBO / VMBO
Vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever uit Valkenswaard zijn we op zoek naar Machine Operators. Het bedrijf heeft een wereldwijde reputatie als marktleider in de productie en levering van hoogwaardige tijdelijke omheiningen, schuttingen en voetganger barrières. Op het gebied van fabricage is het bedrijf innovatief om zo producten te maken die klanten verwachten. Het is een jong bedrijf met een hecht team en betrokken medewerkers.

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor de productie van tijdelijke hekwerken. Deze hekwerken worden op speciaal voor dit bedrijf ontwikkelde machines gemaakt. Je zorgt ervoor dat de productie vlekkeloos verloopt en dat de gestelde deadline wordt gehaald. Wanneer er zich eventuele problemen voor doen zorg je dat deze opgelost worden.
Functie-eisen
- Je beschikt over LBO of MBO werk- en denkniveau;
- Als je enige ervaring hebt in een soortgelijke functie is dit een pre, zeker geen must;
- Je bent gemotiveerd en haalt graag het maximale uit de machine en uit jezelf;
- Je werkt nauwkeurig en je bent kwaliteitsbewust;
- Je hebt affiniteit met techniek en vind het leuk zelf problemen op te lossen;
- Je bent een teamplayer en bent bereid om te werken in een ploegensysteem.
Aanbod
Het bedrijf is nog in opbouw dus je kunt mede vorm geven aan de vorm van de organisatie. Het betreft een stabiel en financieel gezond bedrijf met een informele werksfeer en gemotiveerde collega's . Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal in overleg met jou worden vastgesteld.
Aanvullende informatie
Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met 0497-845793 of solliciteer direct via onderstaande solliciteer button
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden