referentie nummer: magazijnmedewerker - 1-898a09638b898a0

Magazijnmedewerker

Henderson Nederland B.V.

Bladel
LBO / VMBO
vast
40-40 Uur
€0 - €0
0497 - 33 20 21
Bedrijfsprofiel
Henderson Nederland BV is sinds 1965 actief op de Nederlandse markt als specialist van diverse soorten schuif- en vouwdeurbeslag en railsystemen. Het moederbedrijf P C Henderson in Engeland is in 1921 opgericht en ontwikkelde zich wereldwijd tot een toonaangevende leverancier van diverse deursystemen. PC Henderson valt binnen de Flexiforce groep wat onderdeel is van ASSA ABLOY. Vanuit Bladel leveren we onze producten dagelijks uit door heel Nederland en indien nodig over de landgrens. Meer informatie over Henderson Nederland BV is te vinden op www.henderson.nl.
Functieomschrijving
De functie omvat orderpicking, inpakken materialen, verzendgereed maken van artikelen, alsmede het versturen en verzenden hiervan. Het laden en lossen en berijden van een forklifttruck. Het invullen en controleren van de benodigde documenten. Ingangscontrole op aantallen, kwaliteit en paklijst. Het installeren van binnengekomen goederen. Het assembleren, bewerken en op maat maken van diverse producten. Werkgebied is magazijn voor een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 / 08.30 uur tot 16.30 / 17.00 uur.
Functie-eisen
Technische, administratieve kennis op LBO niveau. Ervaring met magazijnwerkzaamheden. Kunnen bedienen van een forklifttruck (of het volgen van een cursus hiervoor). Administratieve vaardigheid met MS office en internet. Orde en netheid kunnen bewaren. Affiniteit of bereid tot leren van technische vaardigheden en werken met diverse metaal soorten.
Aanbod
Henderson biedt een fulltime baan van 40 uur van maandag tot en met vrijdag. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO (Technische Groothandel). Ruimte en vrijheid om met collega's het magazijn optimaal te beheren.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'Solliciteer'-button hieronder.

Henderson Nederland B.V.

Rootven 14,
5531 MB, Bladel,
, NL
Henderson Nederland B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden