Magazijnmedewerker

HAPERT Aanhangwagens

Oirschot
LBO / VMBO
Vast
40-40 Uur
€2.220 - €2.220
0497386868
Bedrijfsprofiel
HAPERT Aanhangwagens staat al 50 jaar garant voor de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Altijd met oog op de gebruiker; veeleisende ondernemers én particulieren. Dankzij onze beproefde lastechnologie garanderen we ook de meest duurzame aanhangers van Europa. Transportoplossingen waarop blindelings vertrouwd kan worden. Dat maakt ons uniek in de markt. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren, tegen de laagste kosten per kilometer. Onze aanhangwagens worden geproduceerd in Hapert, maar voor in ons magazijn in Oirschot zijn wij op zoek naar versterking. Je komt te werken in een klein en jong team van twee personen. HAPERT bestaat in totaal uit zo'n 80 medewerkers.
Functieomschrijving
In ons magazijn worden de onderdelen die nodig zijn voor het repareren van de aanhangwagens opgeslagen. Jouw taken bestaan uit het picken en inpakken van de orders. Daarnaast houd jij je bezig met het laden, lossen en opruimen van alle producten. Het is van belang dat je goed om kan gaan met een computer zodat je ook een werk- of pakbon in orde kunt maken. Tevens sta je transporteurs te woord en zorg je ervoor dat zij met de juiste orders vertrekken.
Functie-eisen
Om deze functie naar behoren uit te voeren is het van belang dat jij de werkzaamheden echt ziet als een uitdaging, verder ben je verantwoordelijk en kun je goed zelfstandig werken. Ervaring in een soortgelijke functie is geen vereiste, maar dit kan wel helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.
Aanbod
HAPERT Aanhangwagens biedt jou een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken! Je komt terecht in een jong team van twee personen dat wel wat extra handjes kan gebruiken. Het salaris is conform cao Metaal en Techniek. Het startsalaris voor iemand van 22 jaar en ouder bedraagt €12,81 bruto per uur. Er worden doorgroeimogelijkheden geboden door middel van opleidingen, mits deze relevant zijn voor de huidige- of toekomstige functie. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Werktijden: 7.30u - 16.30u of van 8.00u - 17.00u. 
Aanvullende informatie
Werken in de Kempen is exclusief wervingspartner van HAPERT Aanhangwagens. Werken in de Kempen verzorgt de selectie van kandidaten en geeft opvolging aan de volledige sollicitatieprocedure bij HAPERT. Om deze reden verzoeken wij geïnteresseerden dan ook expliciet om te reageren via de sollicitatiebutton. Rechtstreeks reageren bij HAPERT wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HAPERT Aanhangwagens

Postbus 8,
5527ZG , Hapert,
HAPERT Aanhangwagens

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden