Magazijnmedewerker m/v

Smits BV

Veldhoven
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
040-2532539
Bedrijfsprofiel
SMITS BV te Veldhoven is specialist op het gebied van innovatieve wateroplossingen in zowel de agrarische, industriële, als de golf- en sportsector. Smits heeft een sterke positie in deze nichemarkten en is marktleider in de Benelux. Als exclusieve partner van enkele buitenlandse leveranciers van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van bewatering/beregening heeft Smits de producten en de kennis in huis om kwalitatieve totaaloplossingen te bieden.

Met haar rijke historie in de regio, al sinds 1966, kenmerkt de organisatie zich door een open, pragmatische en no-nonsens cultuur, een hoge mate van kwaliteitsdenken die bij iedere medewerker aanwezig is en het persoonlijk contact met zowel de klant als leveranciers.
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de fulltime functie van Magazijnmedewerker (m/v)

De functie
Als magazijnmedewerker ben je samen met je collega’s van het magazijn het hart van het bedrijf en betrokken bij de complete in- en uitgaande goederen van projecten, servicemonteurs en alle andere goederenstomen.

Het takenpakket is concreet als volgt:
  • Laden / lossen leveranciers
  • Inboeken inkomende goederen in ERP systeem
  • Opruimen inkomende goederen
  • Klaarzetten / opruimen van goederen voor projecten en monteurs
  • Verzenden van goederen aan klanten
  • Orde / netheid in magazijn en buitenterrein bewaken
Functie-eisen
Je bent georganiseerd, een doorzetter, betrouwbaar, proactief en je hebt geen 8u tot 17u mentaliteit. Je bent stressbestendig en je kunt zowel in een team als ook goed zelfstandig werken.
Aanbod
Je komt te werken in een solide, ambitieus familiebedrijf met ruim 45 enthousiaste collega’s. In deze informele, innovatieve en daarmee motiverende werkomgeving werk je samen aan professionele oplossingen voor mooie branches en een lange termijnrelatie met de klant. Smits kent uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.
Aanvullende informatie
Ben jij nauwkeurig,  technisch, gemotiveerd en laat jij water werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief via onderstaande solliciteer-knop. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan AH Smits, 040-2532539.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Smits BV

Habraken 1201,
5507TB , Veldhoven,
Smits BV

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden