Manager Samenstel- en aangiftepraktijk, tevens Adviseur m/v

Escount

Hilvarenbeek
HBO
Vast
32-38 Uur
0135169008
Bedrijfsprofiel
Escount bedrijfsadviseurs verleent diensten aan het midden- en kleinbedrijf, vanuit een kantoor in Esbeek, voorzien van prettige en moderne werkplekken. De sfeer van het kantoor is fijn, mede door de beperkte personele omvang. In een informele werksfeer bieden wij een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. De mentaliteit kan omschreven worden als hard werken, maar zeker ook tijd voor je sociale leven.
Functieomschrijving
Je staat collega's en cliënten met raad en daad terzijde. Je bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden. Review van de jaarstukken en aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting behoort tot de werkzaamheden. De werkzaamheden worden met een grote mate van zelfstandigheid uitgevoerd.
Functie-eisen
Je kennis ligt op HBO-niveau en je hebt minimaal enkele jaren relevante werkervaring. Basiskennis van automatisering en enige juridische kennis is gewenst. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van het Nederlands.
Aanbod
Salariëring afhankelijk van opleiding, ervaring en ambitie. Bij de juiste klik is doorgroei naar een partnerpositie op korte termijn mogelijk. Over de omvang van de arbeidsovereenkomst en de vorm kan worden overlegd.
Aanvullende informatie
Aanvullende informatie wordt verstrekt door Sjef Beekman, telefoon 013-5169008. Solliciteren kun je via de 'direct solliciteren' button op deze pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Escount

Groenstraat 1b,
5085ED , Esbeek,
Escount

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden