Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
040 - 20 88 353
Bedrijfsprofiel
MCB is dé ketenpartner in metaal die toegevoegde waarde creëert door onderscheidende oplossingen aan te bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Valkenswaard begeleidt de MCB Group haar werkmaatschappijen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Deze werkmaatschappijen zijn hoofdzakelijk actief als groothandel en Service Center in metalen, waaronder staal, roestvast staal, aluminium, koper en messing. Een belangrijke toegevoegde waarde vormt de uitvoering van klant specifieke opdrachten in onder andere het Service Center en het Centrum Productie Bewerkingen. Binnen de MCB Group zijn meer dan 900 medewerkers werkzaam.

MCB Direct De Kempen / Hapert
MCB Direct maakt deel uit van de MCB Groep, we bestaan 20 jaar en je hebt bij ons ruim 120 collega’s. Wij bieden waar onze klanten naar op zoek zijn. Namelijk oplossingen. Wij leveren allerhande metalen en kunststoffen en kunnen deze met onze eigen machines klant specifiek bewerken. Intern zijn de lijnen kort en onze klanten hebben vaste aanspreekpunten. Doordat MCB Direct negen vestigingen in Nederland heeft zijn we altijd dichtbij de klant en spreken we de taal van de regio. Ons devies is daarom ‘Eenvoud dichtbij’.
Functieomschrijving
Voor onze vestiging in Hapert zijn wij op zoek naar een LOGISTIEK MEDEWERKER

Ben je een echte aanpakker die er niet van houdt om stil te zitten? Zoek je afwisseling in je werk en vind je de combinatie van logistiek en techniek interessant? Dan is deze rol zeker iets voor jou!

In deze functie ben je er samen met je collega’s verantwoordelijk voor dat een order op de juiste manier bij de klant terecht komt. Je bent verantwoordelijk voor het opslaan en beheren van de materialen die binnen komen en uiteindelijk maak je de zending gereed. Het kan voorkomen dat je ingezet word om materialen naar de klant te brengen, uiteraard is hier een rijbewijs C voor nodig. Een rijbewijs C is geen harde eis voor deze vacature.

Wie zoeken we?
Je bent iemand die graag het initiatief neemt om samen met anderen een goede prestatie neer te zetten. Je neemt daarbij graag je verantwoordelijkheid en bent een echte aanpakker. Daarbij ben je flexibel, stressbestendig en bovenal een echte teamspeler.
Functie-eisen
  • Rijbewijs BE en C is een pre
  • Je hebt een heftruckrijbewijs of je bent bereid deze te behalen
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift


Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan met veel vrijheid, ruimte voor ondernemerschap en dynamiek in een succesvolle en volop in ontwikkeling zijnde organisatie. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s, waar jouw talent gewaardeerd wordt en er nog volop ruimte is om jouw persoonlijke capaciteiten ten volste te ontwikkelen en te benutten.

Kortom: Een baan bij MCB betekent – naast het pakket van een goed salaris, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vakantiedagen – veel vrijheid en kansen om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen.
Aanvullende informatie
Pas jij op bovenstaande profiel en heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Bij eventuele vragen neem contact op met Christel Bernards (Corporate Recruiter) tel: 06 53 23 19 02. Solliciteren doe je via de 'Solliciteer Direct'-knop op deze pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MCB Direct B.V.

Diamantweg 47,
5527 LC , Hapert,
MCB Direct B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden