referentie nummer: logistiek-medewerker-5eb2f6e709e709c

Logistiek Medewerker

MCB Direct B.V.

Bladel
LBO / VMBO
40-40 Uur
040 - 20 88 353
Bedrijfsprofiel
MCB is dé ketenpartner in metaal die toegevoegde waarde creëert door onderscheidende oplossingen aan te bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Valkenswaard begeleidt de MCB Group haar werkmaatschappijen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Deze werkmaatschappijen zijn hoofdzakelijk actief als groothandel en Service Center in metalen, waaronder staal, roestvast staal, aluminium, koper en messing. Een belangrijke toegevoegde waarde vormt de uitvoering van klant specifieke opdrachten in onder andere het Service Center en het Centrum Productie Bewerkingen. Binnen de MCB Group zijn meer dan 900 medewerkers werkzaam.

MCB Direct:
MCB Direct maakt deel uit van de MCB Groep, we bestaan 20 jaar en je hebt bij ons ruim 120 collega’s. Wij bieden waar onze klanten naar op zoek zijn. Namelijk oplossingen. Wij leveren allerhande metalen en kunststoffen en kunnen deze met onze eigen machines klant specifiek bewerken. Intern zijn de lijnen kort en onze klanten hebben vaste aanspreekpunten. Doordat MCB Direct negen vestigingen in Nederland heeft zijn we altijd dichtbij de klant en spreken we de taal van de regio. Ons devies is daarom ‘Eenvoud dichtbij’.
Functieomschrijving
Als je een afwisselende functie in de logistiek zoekt, lees dan verder! Op onze eigen machines voer je allerlei bewerkingen uit. Je zaagt veelvuldig materialen op maat en verpakt dit vervolgens hoe de klant het wenst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende magazijnwerkzaamheden. Je zorgt voor het in ontvangst nemen, opslaan en beheren van goederen. Je maakt de materialen uiteindelijk gereed voor verzending. Naast het verrichten van deze magazijn- en bewerkingswerkzaamheden kan je worden ingezet om met de vrachtwagen bestelde materialen bij onze klanten te bezorgen.
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker met een afgeronde opleiding op minimaal LBO niveau bij voorkeur in een logistieke of technische richting. Je hebt in ieder geval interesse in techniek en ervaring in het werken in een magazijn. Het bezitten van een rijbewijs BE en C is fijn, maar geen vereiste voor de functie. Zo mogelijk heb je ook je heftruckrijbewijs (of je bent bereid deze te gaan halen). Je combineert secuur werken met een goed werktempo. Daarbij ben je flexibel, stressbestendig en bovenal een echte teamspeler. Je ziet het als een uitdaging om magazijnwerkzaamheden af te wisselen met het bezorgen van de bestelde materialen bij onze klanten en heb je oog voor netheid en orde.
Aanbod
MCB Direct is een gezond bedrijf. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We besteden veel aandacht aan ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers. Daarnaast kenmerkt de organisatie zich door veel dynamiek en mogelijkheid tot eigen inbreng en ontplooiing.
Aanvullende informatie
Als je interesse hebt, stuur dan een sollicitatie t.a.v. Bianca van Scherpenzeel. Of bel voor meer informatie naar +31(6) 30463076

solliciteren doe je via de 'solliciteer'-button op deze pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MCB Direct B.V.

Diamantweg 47,
5527 LC, Hapert,
MCB Direct B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden