referentie nummer: WRKN009942

Mechanisch Straler (3 ploegen)

Apex

Bladel
LBO / VMBO
vast
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving
Het stralen is een belangrijk onderdeel van de bewerking van de doseerwalsen.

Binnen onze fabriek krijgen walsen voor de drukwerkindustrie een nieuwe keramische laag. Deze keramische laag wordt bewerkt waardoor de walsen de juiste hoeveelheid inkt door de drukmachines kan transporteren.

Vóór het stralen worden in de meeste gevallen de oude keramische laag van de walsen afgeslepen. In een aantal gevallen komen er nieuwe walsen binnen. In dat geval is het stralen de eerste bewerking in de lijn.

Het Stralen:
De walsen moeten gestraald worden om het oppervlakte van de wals op te ruwen. Doordat het oppervlakte ruwer is gemaakt is het mogelijk om een nieuwe keramische laag aan te brengen op de wals.

Om de walsen te kunnen stralen moet elke wals ingebouwd worden in een straalcabine.
In deze straalcabine wordt scherp zand met een hoge snelheid op de buitenkant van de walsen gestraald.
Functie-eisen
Je denkt en werkt op LBO/VMBO niveau. Je hebt technische inslag, je werkt secuur en je bent kritisch op je eigen werk. Als je bekend met met het meten met een micrometer is dit een voordeel.
Aanbod
We bieden je een mooie baan in een dynamische en innovatieve omgeving in een groeiende organisatie. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden we meer dan mooie secundaire arbeisvoorwaarden in ploegen toeslagen en te werken uren.
Aanvullende informatie
De inwerkperiode zal in een dagdienst plaatsvinden. Na het inwerken wordt er in drie ploegen gewerkt.

Apex

Postbus 41,
5527ZG, Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden