Allround medewerk(st)er receptie, showroom, commercie & logistiek (32 uur p/wk)

NieuwAtlantis

Valkenswaard
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-32 Uur
€0 - €0
040-2049493
Bedrijfsprofiel
Een familiebedrijf, met ruim 40 jaar ervaring in de zwembad- en wellness branche. Een organisatie met een platte structuur en een informele sfeer met een no-nonsense cultuur. Wij hebben de exclusieve vertegenwoordiging voor Nederland van twee zeer gerenommeerde wereldmerken in de zwembad- en wellnessbranche: Leisure Pools zwembaden en Hydropools spa's en swimspa's.
Functieomschrijving
Wij zoeken op korte termijn een:  Allround medewerk(st)er receptie, showroom, commercie & logistiek (32  uur).  Het is een zeer gevarieerde baan voor vier dagen per week (maandag & dinsdag commercie & logistiek)  en donderdag & vrijdag receptie & showroom op onze locatie aan de John F. Kennedylaan 73 te Valkenswaard.
Voor receptie & showroom bestaan jouw werkzaamheden niet alleen uit receptie, telefoon aannemen en klanten ontvangen maar ook de winkelverkoop, waarbij je natuurlijk ervoor zorgt dat de showroom en receptie netjes zijn. Social media, het bijhouden van de webshop en ondersteuning van de afdeling sales en afdeling service behoren eveneens tot jouw takenpakket.
Voor commercie & logistiek bestaan jouw werkzaamheden uit het telefonisch adviseren van klanten over onze producten en de verkoop ervan. Jij begeleidt de volledige orderverwerking vanaf de orderaanname en -invoer, facturatie en verzendklaar maken van bestellingen tot aan het uitleveren van de producten. Daarnaast controleer jij binnenkomende goederen en wordt van jou verwacht het magazijn op orde te houden. Wat zwaarder fysiek magazijnwerk ga je uit de weg.
Functie-eisen
Wij verwachten een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau en dat het Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift wordt beheerst. Jij hebt goede contactuele eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij kunt zelfstandig werken en jij hebt een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling. Ervaring in een soortgelijke functie strekt tot aanbeveling. Kennis van en ervaring in gebruik van social media voor marketingdoeleinden en webshopbeheer is een pre. 
Aanbod
Wij bieden een dynamische werkomgeving met een goed aanvangssalaris.  Bij vast contract een pensioen voorziening en  25 vakantiedagen.
Aanvullende informatie
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en trekt de zwembad- en wellnessbranche jou aan ? Stuur dan jouw cv met recente pasfoto en motivatie naar: Atlantis Zwembaden BV, t.a.v. Frank Aret,John F Kennedylaan 73, 5555 XC Valkenswaaard, tel: 040 2049493 of klik op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

NieuwAtlantis

John F. Kennedylaan 73,
5555 XC , Valkenswaard,
NieuwAtlantis

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden