referentie nummer: WRKN009695

Medewerker Afwerking (3 ploegen)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Reusel-De Mierden
LBO / VMBO
vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor een bedrijf in Reusel zijn wij per direct op zoek naar een medewerker voor op de afwerking. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. Daarbij wordt er gewerkt in 3 ploegen, dus inclusief nachtdiensten.

Binnen dit grafische bedrijf worden diverse producten (van bierkratjes tot snoepverpakkingen) bedrukt. Wanneer het drukwerk verricht is, zijn er nog een aantal handelingen die verricht moeten worden voordat de producten verstuurd kunnen worden naar de klant. Denk daarbij aan het vouwen, snijden en verpakken van de producten. Dit gebeurt allemaal met behulp van een machine. Samen met je collega's zal jij op deze afdeling aan de slag gaan en ervoor zorgen dat de producten netjes en op tijd kunnen worden geleverd. Naast uitvoerende werkzaamheden zal je in de loop van de tijd ook gaan leren om onderhoud aan de machines uit te voeren.

Kortom, een leuke functie waar je lekker de handen uit de mouwen kan steken!
Functie-eisen
Ervaring is niet hebt belangrijkste. We zijn vooral op zoek naar iemand die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken en er voor te zorgen dat de productie soepel doorstroomt.

- Je bent flexibel wat betreft werktijden en vindt het prima om in 3 ploegen te werken;
- Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke (productie-)functie. Dit is echter geen vereiste;
- Je beschikt over enige technisch inzicht/twee rechterhanden;
- Je kan nauwkeurig en accuraat werken;
- Je vindt het leuk om in teamverband te werken.
Aanbod
Een aantrekkelijke CAO met zeer nette verdiensten. Tevens zeer aantrekkelijke ploegentoeslagen. Een nieuwe medewerker zal ofwel per direct, of na een korte tijd (ongeveer een half jaar) direct in dienst gaan bij de werkgever.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden