referentie nummer: medewerker-magazijn-expeditie-af97575aa5d6af9

Medewerker Magazijn & Expeditie

Inno-Tec Nederland BV

Nee
MBO
32-40 Uur
040 - 204 48 22
Bedrijfsprofiel
Inno-Tec Nederland B.V. is een plaatbewerking- en verspanend bedrijf gespecialiseerd in prototypes , kleine en middelgrote series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische en electronica industrie. Met ons moderne en uitgebreide machinepark vervaardigen wij met ons team van ca. 50 medewerkers producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.
Functieomschrijving
Wij zoeken een een medewerker magazijn & expeditie die zorgdraagt voor het efficiënt verlopen van het magazijn en de expeditie.

Wij zoeken:
Een ervaren magazijn medewerker die enthousiast wordt als het in het magazijn en de expeditie efficiënt verloopt. Die als medewerker magazijn en expeditie verantwoordelijk is voor het voorraadbeheer en het organiseren en sturen van het in-en externe transport. Je bent een persoon die het werk uitvoert in overeenstemming met veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je bent specialist in jouw vakgebied en het meedenken over mogelijke verbeteringen om beter, makkelijker en sneller te kunnen werken zit in je.


Functie-eisen
Jij bent iemand die:
• Een MBO opleiding logistiek of gelijkwaardig heeft
• In bezit is van een heftruck certificaat of rijbewijs;
• Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie heeft;
• Kennis en ervaring heeft met aansturen van transport en het maken van routes;
• Resultaatgericht is, doorzettingsvermogen heeft en proactief is.
Aanbod
Wij bieden:
Inno-Tec Nederland B.V. is een dynamisch bedrijf, waar je volop de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te specialiseren in je vakgebied. Je komt te werken in een hecht team van 20 medewerkers.
Je ontvangt een marktconform salaris wat hoort bij de verantwoordelijkheid van de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf.
Aanvullende informatie
Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus team? Aarzel dan niet en solliciteer direct via de 'Solliciteer Direct'- button of neem contact op met Jan Willem Dannenberg, Tel: 040-2044822.

We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!

Inno-Tec Nederland BV

Hennepstraat 12,
5561 AC, Riethoven,
Inno-Tec Nederland BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden