referentie nummer: WRKN009823

Medewerker Order support / Ingangsinspectie

Apex

Bladel
MBO
vast
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving
In de functie van Medewerker Ordersupport / Ingangsinspectie vervul je een belangrijke plek binnen Apex. Je bent verantwoordelijk voor het traject en de voortgang van de verkooporders. Hiervoor dien je steeds te schakelen met de opdrachtgevers, de verkoopmedewerkers in de buitendienst en de technische medewerkers binnen de fabriek. Daarnaast ben je operationeel meewerkend met de ingangsinspectie van de walsen waarvoor de orders zijn binnengekomen. Met deze inspectie controleer je of de staat van de wals overeenkomt met de order. Je levert een belangrijke bijdrage aan de optimalisering van afdeling ordersupport. Je zorgt voor verwerkingen die in één keer goed gaan zodat er bij de opdrachtgevers een hoge klanttevredenheid is.
Functie-eisen
Om deze functie goed uit te kunnen voeren die je oplossingsgericht ingesteld te zijn. Je handelt snel en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent collegiaal ingesteld.

• Vmbo / Mbo
• Vaste kracht voor 38 uur per week in dagdienst
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• Affiniteit met techniek
• Goede beheersing van tenminste 1 vreemde taal (Engels, Frans en/of Duits)
• Ervaring met het werken in ERP systemen
• Kennis van of ervaring met flexo-druk is een pré
• In het bezit van B rijbewijs
Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie binnen een groeiende ambitieuze organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Wil je meer weten over Apex en deze functie? Bezoek dan onze stand bij KempenTech in Hapert op 8 en 9 juni!

Apex

Postbus 41,
5527ZG, Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden