referentie nummer: WRKN009817

Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling

Gemeente Bladel

Bladel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36 Uur
0497650640
Bedrijfsprofiel
Bladel is een aantrekkelijke, complete gemeente, bestaande uit vijf dorpen met samen bijna 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.
Functieomschrijving
Als medewerker van de afdeling Ontwikkeling werk je integraal voor alle beleidsvelden en projecten. In deze functie houd je je vooral bezig met het afhandelen van informatie- en principeverzoeken van inwoners en ondernemers en ben je verantwoordelijk voor het beheer van digitale plannen. Daarnaast ondersteun je collega’s van ruimtelijke ordening bij het uitvoeren en het opstellen van beleid en neem je ook het initiatief om zelfstandig en proactief ruimtelijke plannen op te pakken. Tenslotte verzorg je algemene administratieve taken zoals het verzorgen van publicaties, het afhandelen van facturen en de verwerking van gegevens in de digitale beheersystemen.
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende kandidaat met HBO werk- en denkniveau of MBO’er met relevante werkervaring, die zich graag inzet voor de publieke zaak. In deze functie opereer je op het snijvlak van bestuur en burgers. Het is dan ook belangrijk dat je in staat bent om goed te luisteren naar alle betrokken partijen, een standpunt te bepalen en dit te vertalen in heldere argumenten en een duidelijk advies. Je bent proactief en daadkrachtig, communicatief sterk in woord, in schrift maar vooral in gedrag. Je bent in staat om zelfstandig te werken en te organiseren.
Aanbod
Wij bieden een veelzijdige functie in een moderne en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden wij een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid van variabele werktijden in een organisatie in beweging. Er is ruimte voor innovatieve ideeën en experimenten. Deze functie is geplaatst in schaal 8 CAR-UWO, profiel Dienstverlener B. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden in aanloopschaal 7 of functieschaal 8.
Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 16,8% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar, welke afhankelijk van je functioneren en inzet, wordt verlengd met één jaar of omgezet in een vaste aanstelling.
Aanvullende informatie
Stuur dan vóór maandag, 18 juni 2018 je CV voorzien van jouw motivatie naar het college van Burgemeester en Wethouders.
Voor meer informatie kun je terecht bij Peter Stappaerts, beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, via telefoonnummer 0497-361453. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O De Kempen via telefoonnummer 0497-650640.

Gemeente Bladel

Markt 21,
5531 BC , Bladel,
Gemeente Bladel

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden