Eersel
MBO
Tijdelijk, Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
1-40 Uur
0497555362
Bedrijfsprofiel
AliusEnergy is opgericht in 2007 en bestaat uit de werkmaatschappijen AliusSolar en AliusClimate. Met AliusSolar zijn we actief als adviserende groothandel op het gebied van PV (Photo Voltaïsche) systemen en zijn we tevens de grootste distributeur van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast richten we ons met AliusClimate op klimaatbeheersing van industriële en agrarische systemen. Wij zijn een kennis en expertise centrum voor duurzame energie en delen deze kennis met onze installateurs.
Functieomschrijving
Een service binnendienst Talent!
Service gericht, troubleshooter, onze klanten op alle mogelijke gebieden ondersteunen en op weg helpen om goed werkende systemen op te leveren en te onderhouden. 
AliusEnergy groeit en om onze unieke marktpositie te behouden en te versterken, werk je samen met het hele AliusSolar team aan de groei van ons bedrijf. Je kent de door AliusEnergy geleverde montagesystemen van haver tot gort, en op het gebied van zonne-energiesystemen met SolarEdge omvormers en optimizers kan niemand je iets wijsmaken. Je kent de meest voorkomende problemen en kunt deze telefonisch oplossen. Je bent de professional die onze klanten ondersteunt door je kennis en knowhow. Je bent van essentieel belang voor de groei en professionalisering van onze serviceafdeling. Samen met je collega’s van de afdeling service zorg jij voor een tevreden klant. Je hebt ervaring met elektra en interesse in de PV sector. Je weet waarover je praat en je ziet het opleveren en onderhouden van een mooi PV systeem als een uitdaging. Je ondersteunt onze partners via telefonische support en service. Waar nodig voorzie je onze partners van vervangende producten en helpt bij de administratieve afhandeling.
Functie-eisen
  • MBO-er, met minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Interesse in netwerken, en internetverbindingen (i.v.m. monitoring SolarEdge);
  • Affiniteit met de PV / Solarbranche;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Hands-on mentaliteit en gevoel voor ondernemerschap;Als vanzelfsprekend ben je een echte teamspeler, klantvriendelijk, zelfstandig, assertief, betrokken en denk je in het belang van AliusEnergy. Wij nodigen je dan ook uit om ons te verrassen!
Aanbod
AliusEnergy geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van AliusEnergy ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Jij krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) wordt je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Jij krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s. Uiteraard hoort er bij deze functie een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop van de zaak. Daarnaast profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

AliusEnergy

Meerheide 101,
5521DX , Eersel,
AliusEnergy

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden