Medewerker steriele medische hulpmiddelen (24 uur)

FYEO Medical B.V.

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-28 Uur
0497 360860
Bedrijfsprofiel
FYEO Medical is de grootste kliniek voor onverzekerde refractieve chirurgie in Nederland. Wij zijn sinds de oprichting in 2002 ontwikkeld tot een kliniek met een leidende positie in een groeiende markt. Wij staan bekend als één van de meest innovatieve klinieken van de Benelux met zeer compleet uitgeruste onderzoekskamers, een OK voor laserbehandelingen met vier verschillende lasers en een OK voor lensimplantaties.

FYEO Medical berust op drie belangrijke pijlers: eerlijkheid, comfort en het beste resultaat. Wij streven continu naar een zo hoog mogelijke kwaliteit voor onze cliënten. Iedere cliënt kan bij ons rekenen op het beste resultaat. hier werken wij met 42 medewerkers elke dag hard aan. In nauwe samenwerking met onze aandeelhouders zal FYEO Medical de komende jaren de volgende stap zetten om versnelde groei van ons bedrijf te realiseren.
Functieomschrijving
Als medewerker steriele medische hulpmiddelen ben je verantwoordelijk voor het (voor-) reinigen, desinfecteren, controleren, verpakken en steriliseren van chirurgisch instrumentarium. Je zorgt voor het verzamelen en uitgeven van het instrumentarium en verzorgt het voorraadbeheer. Hierbij combineer je vakinhoudelijke kennis met relevante wet- en regelgeving en werk je volgens interne werkafspraken.

Je werkt in nauw teamverband samen met de andere sterilisatiemedewerker.
Functie-eisen
Een gediplomeerd CSA medewerker. Iemand die in staat is om zelfstandig, hygiënisch en nauwkeurig te werken. Je hebt een dienstverlenende instelling en je kunt goed met computersystemen werken.

Daarnaast ben je klantvriendelijk, zelfstandig, hulpvaardig en kun je in teamverband uitstekend functioneren. Wij vragen een flexibele instelling met betrekking tot werktijden. werktijden voor CSA zijn bij FYEO Medical van maandag t/m zaterdag tussen 8.30 en 18.00 uur.
  • je beschikt over een MBO diploma medewerker steriele medische hulpmiddelen (niveau 3)
  • affiniteit of ervaring met instrumentarium voor oog- en/of cosmetische behandelingen is een pre.
Aanbod
Uiteraard bieden we je een passend salaris. Daarnaast kent onze moderne kliniek een open en informele cultuur waarin we graag met én voor elkaar werken. Alles is er op gericht om onze cliënten kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden op het hoogste serviceniveau.

Het is voor ons belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.
Aanvullende informatie
Wanneer je interesse hebt in bovenstaande functie kun je reageren door je motivatie en cv te mailen naar vacature@fyeo.nl t.a.v. F. van Duijnhoven en/of L. de Louwere.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FYEO Medical B.V.

Koperslager 6,
5521 DE , Eersel,
FYEO Medical B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden