Adverteren

Interesse in adverteren bij ons?

Onze medewerkers adviseren over de mediakanalen van Werken in de Kempen. Waar kun je het best adverteren? Op de vacaturesite werkenindekempen.nl, in de vacaturerubriek of beide?

Onze adviseurs kennen de arbeidsmarkt en weten via welke media je jouw doelgroep het best bereikt. Lees hier meer over advertentiemogelijkheden voor jouw vacature. Voor persoonlijk advies, neem contact op met ons.

Bekijk alle tarieven


Vacaturesite

Plaats zelf je vacature op werkenindekempen.nl en ontvang reacties en cv's rechtstreeks van de sollicitant. Werving en selectie in eigen hand.

Je vacature op werkenindekempen.nl:

  • Dagelijks 1200 online bezoekers
  • Automatische verzending via vacatureservice: naar mailbox van 4000 Kempische werkzoekenden
  • Gratis gesponsorde doorplaatsing naar Indeed.com voor nóg groter bereik

Sollicitanten reageren rechtstreeks bij jou als werkgever. Het is dus aan de werkgever om alle reacties te beantwoorden. Geschikte kandidaten nodig je uit en overige sollicitanten wijs je af. Via je account kun je gebruikmaken van de 'selectiefunctie' om kandidaten automatisch af te wijzen of uit te nodigen.

Ook mogelijk:

  • Plaats een banner op de vacaturepagina online, om extra aandacht te vestigen op jouw vacature. Ook een optie: een advertentie van je bedrijf met doorlink naar de vacatures op je bedrijfspagina.

Bekijk de tarieven van de vacaturesite

zelf werven met de Werken in de Kempen vacaturesite
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden