Meewerkend Voorman Laan- en Parkbomenkwekerij

Boomkwekerij John de Lepper

Hulsel
MBO
Vast
40-40 Uur
€2100 - €2600
013-5091533
Bedrijfsprofiel
Boomkwekerij John de Lepper is een Laan- en parkbomenkwekerij, gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment bomen en solitairen. We zijn een goed gemechaniseerd modern bedrijf.

Op ruim 15 hectare zandgronden kweken wij met ons team bomen van hoge kwaliteit. Ons assortiment omvat solitairen en multistammen. Daarnaast kweken wij laan- en parkbomen, vorm- en leibomen en magnolia's in boomvorm. Als toeleverancier van hoveniers en tuincentra verzorgen wij een totaalassortiment van vaste plant tot grote parkboom.

Voor verdere informatie neem contact met ons op ! Bel ons voor een praatje !
Functieomschrijving
Als meewerkend voorman ondersteun je de eigenaar waar nodig in het coördineren van de werkzaamheden. Je collega's kennen het werk en zijn zeer gemotiveerd. Aansturen bestaat hier uit werkverdeling, overzien of alles juist gebeurt en waar nodig aanwijzigingen geven.

Daarnaast werk jezelf ook mee bij alle werkzaamheden. Tevens gemechaniseerde werkzaamheden per seizoen afwisselend. Zodra jouw ervaring dit toelaat en je daarin ambitie hebt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid in de kwekerij en bijbehorende werkzaamheden, zoals stand bemannen op beurzen en kwekerijbezoek begeleiden en kwaliteitscontrole van de producten.

Je hebt minstens MBO-3 niveau of hoger en/of het daarbij horende denk- werkniveau, je ervaring uit de boomkwekerij of hovenierssector weegt daar ook in mee. Verder ben je in bezit van je rijbewijs.
Functie-eisen
  • je hebt MBO-niveau of hoger
  • je bent nauwkeurig en flexibel 
  • je bent in bezit van een rijbewijs B 
  • je hebt affiniteit met de sector 
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
Aanbod
  • groeien in de mechanisatie van ons bedrijf
  • een fulltime dienstverband 
  • Salarisindicatie 2100 - 2600 
  • doorgroeimogelijkheden
  • afwisselend werk in een prettige werksfeer LET OP: Wij bieden ook de mogelijkheid om als BBL-leerling bij ons in te stromen.
Aanvullende informatie
Interesse in deze leuke baan? Neem dan contact met ons op via de mailof bel naar 013-5091533 of 06-52336749. Of solliciteer via de 'Solliciteer' button hieronder.

Bij voorkeur neem je rechtstreeks telefonisch contact met ons op en/of mail je ons rechtstreeks voor een praatje ! Heb je vragen ? Dan horen wij je graag !
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Boomkwekerij John de Lepper

De Laaijen 1,
5096BR , Hulsel,
Boomkwekerij John de Lepper

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden