referentie nummer: WRKN009783

Montage Medewerker (Ervaring geen vereiste)

Geurts Kozijnen

Bergeijk
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
8-40 Uur
0497-541814
Bedrijfsprofiel
Geurts Kozijnen is dé specialist op het gebied van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, schuifpuien en serres. Met een showroom gevestigd in Luyksgestel. Bij particulieren en bedrijven zorgen wij er voor dat de mooiste producten worden geplaatst of gerenoveerd. Dit doen wij met een team van zo’n 9 gedreven medewerkers. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de Brabantse Kempen.
Functieomschrijving
Bij ons heb je de kans om opgeleid te worden tot een ervaren montage medewerker. Een leuke uitdaging met in de toekomst eventuele doorgroeimogelijkheden.
Hoe ziet je dag eruit als montage medewerker? Als montage medewerker start je om 07.00 uur in Luyksgestel. Vanuit daar vertrek je met je collega's naar de locatie. Naar wens van de klant monteer je de bestaande kozijnen en monteer je o.a. nieuwe kozijnen, deuren, etc. ( Bij renovatie ook demonteren van bestaande kozijnen). Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden nauwkeurig en netjes uitgevoerd worden. Eenmaal terug bij de werkplaats ruim je alle spullen op en zorg je dat de werk bus klaar staat voor de volgende dag. Over het algemeen eindigt je werkdag om +/- 16.45
Functie-eisen
• Je neemt je verantwoordelijkheid;
• Je bent gemotiveerd en leergierig;
• Je bent fysiek in orde;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs (pré)

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben. Zowel kandidaten met LBO/VMBO niveau als kandidaten met MBO niveau worden uitgenodigd om te solliciteren. Waar een wil is, is een weg. Heb je al wel ervaring binnen deze functie? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Aanbod
De uren voor de functie zijn bespreekbaar. (Zowel fulltime al parttime mogelijkheid)
Wij hanteren de cao klein metaal. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij voorzien alle medewerkers van een pensioenregeling. Binnen Geurts Kozijnen geldt een informele werksfeer en samen zorgen wij ervoor dat we de klanten tevreden zijn.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'Solliciteer Direct'- button

Geurts Kozijnen

Zoeferbeemd 16,
5575AA, Luyksgestel,
Geurts Kozijnen

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden