referentie nummer: BAK00582

Montagemedewerker (motoren)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Valkenswaard
Nee
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving

De motoren worden op de werkplaats in Valkenswaard gedemonteerd of ze worden in onderdelen geleverd. Vervolgens begint het productieproces om de motoren te reviseren. Het bedrijf heeft een groot machinepark met een CNC-bewerkingscentrum voor diverse specialisatie werkzaamheden. Werkzaamheden bestaan onder andere uit draai- en freeswerk, honen, stralen en schoonmaken middels een grote wasmachine. Iedere motor heeft zijn eigen bewerking nodig, werkzaamheden per motor zijn dus verschillend.Nadat alle bewerkingen zijn voltooid zorg jij ervoor dat alle onderdelen gemonteerd worden zodat de motor in originele staat verstuurd kan worden naar de klant. Er worden instructies gegeven door de klant/collega's hoe de motor gemonteerd dient te worden.Ervaren collega's zorgen ervoor dat jij het montagewerk onder de knie krijgt. Bij interesse is het mogelijk om ervaring op te doen aan een van de machines zodat je je werkzaamheden uit kunt bereiden. Kortom, een erg leuke functie met veel diversiteit voor een leergierige techneut! 


Functie-eisen

Voor de functie van montagemedewerker is ervaring in een soortgelijke functie geen harde eis. Echter is het wel noodzakelijk dat je technisch onderlegd bent en over de juiste motivatie beschikt. Het bedrijf wil graag investeren in het opleiden van medewerkers. Scholing komt hier niet aan te pas, maar je leert het juist door het doen. Om aan de slag te gaan herken jij jezelf in onderstaande punten:
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek;

  • Je bent een sleutelaar;

  • Je bent een aanpakker, gemotiveerd en komt je afspraken na;

  • Door je werkverleden kun je laten zien dat je een betrouwbare medewerker bent.


Aanbod

Salaris is afhankelijk van leeftijd en de ervaring die je met je meebrengt. Indicatie: €1800 - €2400 bruto per maand op basis van 40 uur. Werktijden zijn van 7.30u - 17.00u. Er wordt nauwelijks overgewerkt, maar mocht het voorkomen is het van belang dat je het niet erg vindt om een uurtje langer te blijven. 


Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden