Montagemedewerker zonnepanelen (in opleiding!)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
LBO / VMBO
Vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor een gezellig en jong bedrijf in de regio zijn we op zoek naar iemand met twee rechterhanden. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van zonnepanelen. Ervaring hierin is niet van belang, zolang je maar iemand bent met technische affiniteit en de potentie om door te groeien!

Iedere dag is anders! Het is van belang dat je zelfstandig bent en oog hebt voor detail. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden op de grond, op het dak en binnenshuis. We zijn op zoek naar een echte aanpakker die niet bang is om het dak op te klimmen en zelf initiatief durft te nemen.

Je zal in de eerste plaats uiteraard alle ruime krijgen alles te leren. Daarnaast krijg je ook een opleiding aangeboden waardoor je het vak helemaal eigen gaat maken. Een praktijkgerichte opleiding waarbij je leer veilig te werken op hoogte, het monteren van zonnepanelen, basis elektro en installatie in de meterkast, onderhoud, opsporen van fouten tot aan de uiteindelijke oplevering aan de klant!
Functie-eisen
- Geen hoogtevrees
- Ervaring met elektra is een pré
- Rijbewijs B
- Sociale en klantvriendelijke instelling
- Bent fysiek sterk
- Flexibel in werktijden
Aanbod
Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. Een zeer aantrekkelijk salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een klein en zeer gemoedelijk team van vaste medewerkers. Kortom, een baan voor het leven!
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden