referentie nummer: WRKN009697

Montagemedewerkers buitendienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO
vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever in Bergeijk zijn we op zoek naar montagemedewerkers voor in de buitendienst. Het bedrijf bestaat uit zo'n 40 medewerkers en verzorgt de inrichting van onder andere zakelijke panden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en culturele gebouwen. Het betreft een echt familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer, zo is er wekelijks een vrijdagmiddag borrel en wordt er nauw samengewerkt. Het werkgebied is voornamelijk Nederland en België. Het bedrijf werkt met duurzame en recyclebare producten, veiligheid en milieu staan dan ook hoog in het vaandel.

Als montagemedewerker werk je op locatie aan interieurprojecten. Samen met een collega vertrek je 's ochtends met een bedrijfsbus richting de locatie. Dit kan een ziekenhuis zijn, maar ook een voetbalstadion, bedrijfskantine of school. Samen met collega's ben je verantwoordelijk voor de aankleding van een ruimte. Werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit het ophangen van rolgordijnen, lijsten en het leggen van tapijt.
Functie-eisen
Ben jij handig, secuur, representatief en beschik je over een aanpakkers mentaliteit? Dan kom jij in aanmerking voor deze functie! Omdat je als montagemedewerker werkzaam zal zijn op locatie is het een must dat je communicatief vaardig en servicegericht bent. Ook is van belang dat je fysiek in goede gesteldheid bent en deins je niet terug als er bijvoorbeeld een keertje iets gesjouwd moet worden. Aan de hand van jouw arbeidsverleden kun je laten zien dat je betrouwbaar bent. Aantoonbare ervaring in een soortgelijke / technisch gerelateerde functie werkt in je voordeel, maar is echter geen vereiste.
Aanbod
Het salaris wordt afgestemd op basis van leeftijd en ervaring. Uiteraard speelt jouw indicatie hierbij ook een grote rol. Bij goed functioneren kom je na een detacheringsperiode van ongeveer zes maanden, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Het betreft een functie in dagdienst, maandag tot en met vrijdag. Werktijden zijn afhankelijk van de reistijd naar het project. Iedere ochtend verzamel je met andere collega's op de zaak, waarna je met een bedrijfsbus en collega's richting het project gaat.

Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Bij goed functioneren biedt het bedrijf dan ook voldoende doorgroeimogelijkheden. Dit is uiteraard geen vereiste.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden