Oirschot
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€0 - €0
0499-577707
Bedrijfsprofiel
Andrews Sykes Klimaatverhuur is al meer dan 50 jaar één van de marktleiders in de verhuur van klimaatapparatuur voor tijdelijke toepassingen. Als onderdeel van een Engelse groep leveren wij slimme oplossingen voor verwarming, airconditioning, luchtontvochtiging, bevochtiging, ventilatie en stofafzuiging. Vanuit 4 strategisch gelegen vestigingen bedienen wij de zakelijke markt waarbij een top service hoog in ons vaandel staat.
Functieomschrijving
Voor onze succesvolle vestiging in Oirschot zoeken wij nu een extra MONTEUR, die de technische dienst komt versterken.

U gaat regelmatig mee op klus en levert de huurapparatuur bedrijfsklaar op bij de klant. Op de vestiging wordt u tevens verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud, de reparaties en natuurlijk de verplichte keuringen. Kortom een zeer leuke en afwisselende job.
Functie-eisen
Bij voorkeur heeft u een afgeronde opleiding in de installatietechniek, werktuigbouw of elektrotechniek. Verder bent u in het bezit van een rijbewijs B en beheerst u de Nederlandse taal in woord en geschrift, maar kunt u zich ook in het Engels verstaanbaar maken. U bent bereid om af en toe over te werken en maakt zich niet snel druk. Goed technisch inzicht is gewenst en enige jaren werkervaring is natuurlijk een voordeel bij deze sollicitatie.
Aanbod
Wij bieden u een leuke baan bij een financieel sterk bedrijf. Naast een goed inkomen worden er goede secundaire voorzieningen geboden, zoals een betrouwbare pensioenregeling, studiekostenvergoeding en arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Aanvullende informatie
Voor informatie oever de functie kunt u contact opnemen met Albèr Tetteroo, de vestigingsmanager in Oirschot, op tel.nr. 0499-577707. Of bezoek onze website voor een beter beeld van ons bedrijf www.andrewssykes.nl

Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Solliciteer dan snel via de 'Solliciteer Direct'-knop.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andrews Sykes Klimaatverhuur BV

Postbus 33,
2665 ZG , Bleiswijk,
Andrews Sykes Klimaatverhuur BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden