Monteur brandwerende afdichtingen buitendienst (ervaren/onervaren)

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hapert
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Voor een bedrijf gespecialiseerd in brandwering zijn wij per direct op zoek naar een monteur brandwerende afdichtingen. Het familiebedrijf is gevestigd in de Kempen en heeft alles in huis om een brand onder controle te houden. Ze werken door heel Nederland aan verschillende projecten. Kwaliteit en veiligheid staan hier voorop. Er heerst een informele sfeer met open communicatie bij het bedrijf.


Functieomschrijving

Spreekt de buitendienst jou aan en wil je flink de handen uit de mouwen steken? Ervaren of juist graag willen leren, in beide gevallen zijn er mogelijkheden bij dit bedrijf!Je vertrekt vroeg in de ochtend (afhankelijk van reistijd) samen met één vaste collega naar diverse locaties in heel Nederland. Op locatie ben je verantwoordelijk voor de montage van brandwerende afdichtingen. Je verricht daarbij diverse werkzaamheden zoals mortelspuiten, timmerwerkzaamheden en sjouwwerkzaamheden. Rond half 16.30u zitten de werkzaamheden er weer op voor die dag (inclusief de reistijd!).Kortom, een hele leuke functie voor collegiale aanpakkers die een leuke uitdaging niet uit de weg gaan!


Functie-eisen

Om aan de slag te gaan herken jij jezelf in onderstaande:  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de bouw. Bij heel veel interesse nodigen we je ook uit!
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar.
  • Je kan zelfstandig en nauwkeurig.
  • Je bent betrouwbaar en hebt er geen problemen mee om vroeg te starten (5.00u - 6.30u).
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs zodat je onderweg af kunt wisselen met je maatje.

Aanbod

Het bedrijf hanteert de cao afbouw. Voor iemand die 22 jaar of ouder is, geldt een salaris van €14,68 bruto per uur. Heb je ervaring? Dan zal dit salaris nog hoger zijn. Je komt te werken bij een Kempisch bedrijf waar een informele werksfeer heerst. Je bent geen nummertje voor de eigenaar en waar hij kan, zal hij je altijd helpen. Zowel privé als werkgerelateerd.Zie jij het zitten om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan en/of wil je meer weten? Laat direct van je horen middels een sollicitatie of bel naar 0497-845793 en vraag naar Laura of mail naar laura@werkenindekempen.nl. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden